Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, nie wszyscy

Polecane posty

Gość gość

Jesteście głupcami, myślicie miedzynozem, rexygnujecie z wartościowych kobiet na rzecz prostaczek, których potem macie dość i traktujecie je jak darmowe d***** i tęsknicie do inteligentnych i wrażliwych kobiet na poziomie, które wczesniej skrzywdziliście nierozumnie, bo myśleliście główka a nie głową.

Gość gość
wal się głupia pindo

Gość gość
Zabolało? To znaczy, że sumienie działa.

Gość gość
Dziesięć lat temu jako 20 latek poznałem dziewczynę, którą uważałem za osobę wartościową, porządną, mądrą, skromną. Nie była seksbombą, była raczej skromną dziewczyną. Z czasem zamieszkaliśmy razem, oświadczyłem się, planowaliśmy wspólne życie i co? No i okazało się, że taka fajna i wartościowa dziewczyna, za jaką ją uważałem, zaczęła kręcić na boku z kolegą z pracy. Dziewczyna, która tyle mówiła o wartościach, zasadach okazała się niewierną i nieuczciwą oszustką ukrywającą pół roku swój romans. Od tamtej pory nie angażuję się w związki na stałe. Skoro dziewczyna, która wydawała się aniołem okazała się szmatą, to dosedłem do wniosku, e nie ma sensu ryzykować, że lepiej liczyć w życiu wyłącznie na siebie i nie wpuszczać więcej do swojego serca żadnej kobiety.

Gość gość
Lepiej brać sexi lalunię dobra w łóżku, z góry wiesz czego się spodziewać, zdradzi to zdradzi. A co użyjesz to twoje.

Gość gość
Co za komplement, aniołem była? Nie ona była aniołem a za taką ja uważałeś. Nie ma ludzi idealnych, fajny i wrazliwy chłopak może sie okazać bezdusznym psychopatą, kłamcą i manipulantem, delikatna dziewczyna twardą graczka. Gdy wszyscy jej delikatnosc i unikanie konfrontacji odbierali za slabosc, kulturę osobistą za naiwność a niechęć do chwalenia się wiedzą za głupotę, dawali sobie prawo do niszczenia jej i wykorzystywania, ośmieszania i poniżania, aż przelało się w niej i pokazała, że jest silna, niezależna, mądra, inteligentna, blyskotliwa i wraxliwa, że te wg nich słabości jak unikanie konfrontacji, kultura osobista itp są jej wyborem a nie brakiem innych możliwości, że mogłaby ich zniszczyć, gdyby chciała, wiec zmienili front i zaczęli nazywać ja chłopobaba. A ona jest ciągle ta sama, jest delikatna kobieta, kr***** ale też silna 8 mocna, delikatna ale i pyskata, ma duże poczucie godności, szanuje siebie, mimo prób odebrania jej tego. Wiec nie opowiadaj mi historyjek o biednym chłopczyku, bo ja znam jak widzisz inna, o s8lnej kobiecie, która próbowano bezskutecznie zniszczyć i odebrać jej godność. Była samotna w tej walce z nimi jest nadal.samotna, poobijana ale zwycieska i żadne manipulacje męskich podróbek tego nie zmienią. Miejcie odwagę spojrzeć na siebie i zobaczyć kim jesteście naprawdę a nie kim chcielibyście być czy być widzianym. Chcecie by was podziwiano, patrzono na was z podziwem i zamiast zasłużyć na to, być prawdziwymi mężczyznami, mądrymi, odważnymi, silnymi szukacie sobie manipulantek, które będą UDAWAŁY, że tak was widzą a wy zamiast dorastać do swego maksimum cofacie się w rozwoju mentalnym. Wiec jak patrzeć na was z podziwem.ma madra i uczciwa kobieta?

Gość gość
Lalunia - na początku dobry sex a z czasem posłuszna żona. Ta wartościowa i mądra- hmmm.....nie widzę żadnych zalet.

Gość gość
Autorko, jestem zupełnym przeciwieństwem osobników, których odpisałaś. Dlatego żadna mnie nie chciała i zostałem samotnym, zgorzkniałym starym prawiczkiem:( Zrobiło mi się strasznie przykro, ale masz plusa za "międzynoże":D

Gość gość
18.54 bo to nie dla ciebie kobieta, gdybyś byl wartościowy i mądry chciałbyś taka sama kobietę a nie posłuszna lalunię. Pewny swej wartości mężczyzna potrzebuje partnerki życiowej a nie posłusznej kobiety w domu.

Gość gość
Wymień co mi może dac ta mądra kobietą? Po co mi ta partnerka. Przykłady.

Gość gość
Skoro nie wiesz sam, to próżny trud podawania przykładów, to nie dla ciebie kobieta. Na szczęście każdy dla siebie coś znajdzie, problem w tym by wiedzieć czego pragnie się, czego potrzebuje nasze prawdziwe ja a nie powierzchowne, często z zmanipulowanie przez otoczenie, czy po prostu wynikające z nieznajomości siebie czy słabości charakteru. Jeżeli twoje potrzeby zaspokoi posłuszna lalunia, tego się trzymaj, tylko nie wysmiewają tych, którzy pragna mieć w kobiecie przyjaciela i partnera zyciowego a nie podporządkowana mu i posłuszną lalunię. Kazdemu wg potrzeb i upodobań, jak w komunizmie. Tylko dla niektórych Nie najlepiej się on skończył;)

Gość gość
Ale obawiam się że jednak większość mężczyzn myśli tak Jak ja a nie jak Ty.

Gość gość
"Większość mężczyzn" - ktoś robił niezależne badania? Mężczyźni są podatni na presję kumpli, jak obraca się w środowisku maczo, będzie twierdził, że większość chce posłuszną lalunię, jak w srodowodu intelektualnym - partnerkę do życia i przyjaciela, co dziwne, podobne potrzeby mają mężczyźni ze środowisk robotniczych i rolniczych - przyjaciela na dobre i złe i partnerkę do dzielenia trudów życia, kochająca i wierną, artyści zależnie od tego co sobą reprezentują wybierają jedni posłuszne lalunię, inni przyjaciela partnerkę życiową.

Gość gość
A jak wytłumaczysz to że prawie wszyscy chcą piękna. To też zależy od klasy społecznej. :)

Gość gość
Tylko maczo stawia na pierwszym miejscu urodę i zalety charakteru;) jak posłuszeństwo i wyuzdanie seksualne a mądry mężczyzna raczej palmy pierwszeństwa im nie daje. Dlaczego? Bo jest przewidujący i ma większe wymagania od życia. Dlaczego? Bo jest mądry.

Gość gość
Kolejna frustratka założyła temat. Żal.

Gość gość
A czy wymaganie seksualności i wyrzucania od kobiety w jakikolwiek sposób powoduje że od życia ma się mniejsze wymagania?

Gość gość
wyuzdania...miało być..

Gość gość
Tak, bo oferują to prostututki, czego innego zaoferować nie mogą.

Gość gość
Nadal nie wiem jakie to są te wymagania które kazalyby facetowi nie brać wyuzdanej seksualnie kobiety.

Gość gość
Jaka jest kobietą dowiemy się po kilku latach bo z porządnej dziewicy robi się dziecka a z puszczalskiej wspaniała żona i matka.