Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli mężczyzna nie potrafi zachować prawictwa dla tej jedynej to się nie

Polecane posty

Gość gość

nadaje do związku

Gość gość
Prawik nie nadaje się do związku

Gość gość
Co ty możesz wiedzieć na ten temat... Życie pisze takie scenariusze, że sobie tego nie wyobrażasz. Nie szufladkuj już ludzi, na prawictwie/dziewictwie świat się nie kończy.

Gość gość
Prawiczek to po prostu zwykła cipcia która nie potrafi wyrwać kobiety. I wymyśla sobie różne cipciowate teoryjki, żeby się jakoś pocieszyć. Żałosne.

Gość gość
Prawiczek nie ma popedu seksualnego, ponieważ jaja jego nie produkuja testosteronu. Prawiczkowi i tak by nie stanal. Pozostaje marszxzenie freda do konca zycia.

Gość gość88
Tak to jest jak się myśli nie mózgiem usmiech.gif Ja mogę mieć codziennie dzięki mojej rączce : dziewicę, licealistkę, mamuśkę, mamuśkę w ciąży, azjatkę lub tajkę, a nie jedną tą samą kurę usmiech.gif jakby jajka znosiła to by był jakiś z niej pożytek jak się seksić nie chce.

Gość gość
Prawictwo (nawet w korekcie pisma tego słowa nie ma), dziewictwo to jest wymysł babskiego świata, naciski z ich strony aby się kochać,zakładać rodziny i oddawać swoje majątki. Nic tu nie niezwykłego, wiele gatunków zwierząt - samice po akcie kopulacyjnym zjadają swojego samca. Po sexie facet jest senny to natura tak nas stworzyła abyśmy byli pokarmem usmiech.gif Na szczęście prawictwo jest bronią w naszych rekach przeciw pazernym kobietą !

Gość gość
jaki popierdolony:D