Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jordanl123

Sen

Polecane posty

Witam ,od pewnego czasu sni mi się dziadek który zmarł około miesiąca temu .Snił mi się trzy razy .Za pierwszym razem dziadek tak jak by zmarł ale sie obudził i było troche zdenerwowany,kolejnym snem było sen w którym przysnił mi się i odpowiadał na pytania jak tam jest i kto z nim jest ,opowiedział mi również o swoijm rodzeństwie które zmarło jak było młodsze ,a ja tego nie wiedziałem dowiedziałem sie przez sen ,gdy sie obudziłem rodzice potwierdzili ze tak było i dziadek faktycznie miał rodzeństwo które zmarło jako niemowle(w tym śnie był radosny i młodszy niz taki jak ja go pamiętam wygladał troche inaczej) .W ostatnim śnie dziadek przyśnił mi się jako schorowany ,smutny i w tym snie odprowadzałem go do łóżka.Co te sny mogą oznaczać ?

Gość gość
Kiedy zmarli się śnią, to znaczy że proszą o modlitwę. Ostatni sen = spotka cię coś złego.

Gość Co to jest sen

Wiecie co to jest sen? 

Gość Seen

Co to jest sen? Myślicie że kładziemy się do łóżka i zmęczenie zamyka nam oczy? Nie, to jest pewnego rodzaju film, który tworzy nasza wyobraźnia po zamknięciu oczu..