Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość....

Polecane posty

Gość gość

2 dzieci, mąż i monotonnia. Mam dosyć ciągłego sprzątania, gotowania, usługiwania a jeszcze tyle lat przede mną.

Gość gość
Dobry ten mąż dla ciebie?

Gość gość
Wyjedz na spa weekend z mezem, sprzedajcie dzieci rodzicom czy tesciom. Jezeli nie uda sie, zaplanuj wypad z kolezanka. Odetchniesz.

Gość gość
Rodzice i teściowie mogą wziąc dzieci ale na godzinę co najwyżej, więc można pomarzyć. Mąż pracuje całe dnie, nic mi się nie chce.

Gość gość
O znam to. Też dwójka dzieci ale mój mąż nie jest ciągle w pracy. Odpuść sobie czasem. Nie musisz mieć idealnie czystego domu i codziennie super obiadu na stole. Kup sobie coś. Zrób coś dla siebie.

Gość gość
No właśnie, zupa i drugie danie zawsze jest, a z tym sprzątaniem to ciężko, robię co najważniejsze, zmuszam się, bo mało co mi się chce. A Twój mąż do której pracuje?

Gość gość
Mój różnie ale zazwyczaj 8 godzin. Ma 3 zmianowy system pracy. Już kawał czasu nie mam takich dołów. Jest lepiej. Czułam wstyd jak myślałam tylko o sobie. W końcu stwierdziłam, że mi się należy. Kupiłam sobie bombonierkę schowałam i podjadałam sama. Po jakimś czasie przyznałam się mężowi i byłam zła na siebie, że zachowałam się jak egoistka. A on stwierdził, że należało mi się. Faktycznie to tylko głupie czekoladki a mi już odbija od braku towarzystwa. Raz dzieci spały a ja położyłam się w wannie z lampką wina zamiast posprzątać w kuchni.. Innym razem zorganizowałam romantyczną kolacje i w seksi stroju czekałam na męża na łóżku z taką naszą skrzyneczką z sex shopu.. Raz po prostu się wymalowałam i zmieniłam dresy na sukienkę i tak zjadłam z nim obiad.. A to jak on na mnie patrzał to od razu poczułam się kobietą a nie matką.. I tego nam trzeba

Gość gość
Jak mogę się spytać w jakim wieku masz dzieci? Moje mają 1 i 4.5. może masz rację...

Gość gość
Idź do pracy. zobaczysz, odżyjesz. dzieci do złobka, przedszkola prywatnego.

Gość gość
Pojdziesz do roboty to z dnia nic nie bedziesz miec. I z zycia tez. Nie narzekaj.

Gość gość
Mialam tak samo. Ale postanowilam i zrobilam tak- Mlodsze dziecko do zlobka, starsze do przedszkolan ja do pracy i ja odzylam.

Gość gość
Jak maz bedzie uczestniczyl w domowych obowiazkCh to mozna isc do pracy a jak nie tp bedzie mozna sie zajechac Bedac w domu na wszystko ma sie czas.A chodzac do pracy us ogarniecie dzieciakow to zapiernicz

Gość gość
5 lat i 10 miesięcy :)