Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co w wyglądzie kobiety skreśla ją.

Polecane posty

Gość gość

Alternatywny temat. Zacznę włosy na cyckach. :)

Gość gość
Sztuczne rzęsy

Gość gość
Gruba zamiast chodzić to się turla.

Gość gość
Tak, jak wyżej: ładnie mówiąc "puszysta" lub króciutkie męskie włosy albo podgolone do skóry a dalej normalne, zadarty lub orli nosek, zbytnie dbanie o urodę, twarz, po co komu modelka za którą ogląda się 90 % facetów i podbija, wiejska mowa, przekleństwa, tłuste włosy, łupież, nieogolone pachy, przygarbiona sylwetka, nietypowy ostry rudy kolor włosów, brzydka twarz mimo że ciało ładne.

Gość gość
Największe wymagania odnośnie wyglądu kobiety mają brzydale.

Gość gość
22:44] Może i to prawda. Akurat ja nim nie jestem.

Gość gość
Jesteś pewnie brzydki i bezrobotny ale masz wysoką samoocene bo mamusia w dzieciństwie za bardzo glaskala

Gość gość
Święta prawda!

Gość gość
A ty pewnie musisz mieć coś z listy która wymienił. Każdemu się może coś nie podobać nawet jesli to coś nas dotyczy.

Gość gość
Chwalenie jaka ona jest ładna, a jest co najwyzej przeciętna z wyglądu.

Gość gość
Największe wymagania mają brzydkie kobiety i przeciętne kobiety

Gość gość
jak zawsze, jakieś cechy mojego wyglądu padają w pierwszych paru komentarzach :D

Gość gość
puszystość

Gość gość
Puszystosc to ładny wyraz i wcale nie kojarzy się z grubasem :(

Gość gość
Tylko zamiast futra jest grubsza warstwa sadła, tak to odbieram. Czasem pada nazwisko Rubensa, fuj ten gościu lubił to.

Gość gość
Krzywe nogi, garb, zgarbiona, nie kumata..

Gość gość
Każdy chłop orze jak może i na bezrybiu i rak ryba więc mnie wasze wymysły i preferencje pt. nie może mieć pieprzyka na twarzy to możecie sobie schować między owlosiony rów bo ja tego nie kupuje.

Gość gość
Często określany jako przystojny, poza tym własna działalność. Po co mieć robotę skoro można być ponad to.

Gość gość
23:02 ja taka jestem a i tak bym na ciebie nawet nie splunela bo pustostan umysłowy mnie odraza chocby facet wygladaj jak dicaprio

Gość gość
haha widać że ten temat wzbudził emocje

Gość gość
Bo się pewnie oburzyly wszystkie :D

Gość gość
- małe cycki - płaska duupa - szerokie bary - chude nogi/ręcę - pryszcze - krzywe zęby - tłuste włosy - krótkie włosy - szpara między zębami - żółte zęby - owłosienie na ciele (pachy, nogi, pipa) - wąsy - czarne włosy i rude - nadwaga - chuda sylwetka - wzrost poniżej 164 - wzrost powyżej 168 - krzywe nogi - zbyt mocna tapeta - brak makijażu - wielki nochal

Gość gość
Nie pochlebiaj sobie , nawet brzydka na debila nie poleci , wy nie macie szans u szpetnych i krzywych a co dopiero u ładnych

Gość gość
- mały nos - wąskie usta - krzaczaste brwi - szeroka pochwa - męska twarz - wąska w talia - niebieskie oczy, brązowe - krzywy zgryz,aparat na zębach - piegi - kolorowe włosy - okulary - soczewki - duże stopy - szyja jak u żyrafy - usta jak u lodziary - tipsy - doczepiane włosy - kwadratowa szczena - wyrzeźbione ciało gdzie widać kaloryfer - małe oczy - wyregulowane brwii

Gość gość
- bladość jak u wampira - zez - wory pod oczami - cienie pod oczami - płaskostopie - haluksy - wągry, zaskórniki, prosaki na twarzy, dziury po trądziku - celluit - długie palce u nóg i u rąk - odstające uszy - wystające żebra - pieprzyki na ciele - obwisły brzuch - płaski brzuch jak u nastolatki - brudne nogi - małe stopy - ogolona cipka na zero - wystające wargi sromowe - wystające kości policzkowe - wysokie czoło - widoczne mięśnie - pomalowane paznokcie na czarno, na różowo, na niebiesko - farbowane włosy - uda grubości łydek parówki

Gość gość
Mam prawie wszystkie cechy wymienione na górze a i tak za dopłatą nie chciałabym żadnego z was przegrywy stulejarskie

Gość gość
Widać że to prowo bo krzywy zgryz be ale aparat też. Tak jak i brwi. Chyba że naprawdę można być az tak nielogicznym debilem.

Gość gość
Poza tym nikomu nie powiem żadnej kobiecie nic na temat, czy coś z niej mi sie nie podoba. Nie martwcie się. Tylko tutaj wypisałem pewne cechy. Częśc z nich jest do zaakceptowania, może z wyjatkiem puszystości bo jestem raczej chudzielcem. No, może to przeklinanie, to razi. A i palenie, nie lubię jak kobieta trzyma papieros w dłoni. Nie chcę tu obrażać Was szanowne panie. Prawie wszystko jest w Was do zaakceptowania, jak się człowiek zakocha. Wiem, że źle brzmi wypisywanie takich rzeczy na temat obu płci. Każdemu może zrobic się przykro. Wymyślać można wiele. np jeszcze przypomniał mi się wystające zęby. Ale nie bierzcie tego śmiertelnie poważnie, to w ramach żartów.

Gość gość
spoko, napisałem wyżej coś dla podniesienia ich na duchu

Gość gość
23:11 skoro jesteś chudzielcem to jesteś obrzydliwy i aseksualny, facet ma być jak szafa naladowany i grubokoscisty