Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amBrożyk

czy zauważyliście, że co druga kobieta jest tłusta i leniwa

Polecane posty

Gość amBrożyk

nigdy niczego nie wie i nic nie potrafi , spróbuj cokolwiek zapytać to ziewa i poprawia na zadzie spadające z zada kalesony ! jej wymagania to facet z własnym M co najmniej trzy-pokojowe i z własnym autem, facet powinien posiadać własną firmę i REGON a 'tłusta' kobieta będzie się czuć bezpiecznie przy takim facecie, który zarabia przyzwoite pieniądze i na 'waciki' też wystarczy forsy a kobieta już planuje wakacje na wyspach greckich.

Gość gość
No nie wiem, ja się nie wpisuję w opisany przez Ciebie kanon, więc jestem chyba tą wypadkową pomiędzy ;) Natomiast faktycznie widuję się takie jednostki, jak opisane wyżej. Ogólnie to współczuję Wam faceci, że kobiety często nieludzko Was traktują.

Gość Asik02
Za to wy faceci ideały..

Gość gość
Nie prowadzę statystyk. A temat to typowe prowo z tezą.

Gość gość
Czemu prowo? Toż takie sytuacje mają miejsce...

Gość amBrożyk
'tłuste ścierwo' NIE ma żadnych zahamowań , żadnych skrupułów aby od faceta wyrwać 2000 PLN na zakupy, wiesz Misiaczku pilnie potrzebuję kwotę 2000 PLN na jesienny płaszczyk i na botki a kolor szalika już się znudził i teraz potrzebuję wrzosowy a torebka już jest stara i dwie sukienki nowe potrzebuję , dobrze wydam te 2000 PLN na zakupach a po powrocie z zakupów pokażę się Misiaczkowi nago i nawet wykąpiemy się nago pod prysznicem, dobrze Misiaczku ?

Gość gość
Jesteś/Byłeś w związku z taką? :P

Gość gość
bo czekolada i ciastka są przyjemne i łatwo dostępne. miłość mężczyzny nie. Ty nie potrafisz kochać, autorze. Co to jest te 2000 dla mężczyzny, który kocha, dla którego kobieta się rozbiera i którego pieści, choć nie musi. Mnie byś tymi 2000 nie kupił. Mimo że jdstem gruba, to cenię się znacznie wyżej. Tak że ciesz się, że onachce tylko 2000, bo mogłaby chcieć 200 000...

Gość gość
Wcale mi cię nie żal dupku, masz czego chciałeś. Trafiłeś na materialistke co się drogo sprzedaje, to haruj i zarabiaj na jej kaprysy.

Gość gość
No chyba że ci się nie chce bo jesteś tłusty i leniwy, to wtedy jakiś młody wysoki model cię zastąpi w seksie i zaspokajaniu jej zachcianek, a ty będziesz jojczył i pomstował na kobiety do usranej śmierci :)🖐️