Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niania do niemowlaka na nocki

Polecane posty

Gość gość
No i niech ma, jak ich stać O to tu pewnie chodzi-większości z Was nie stać, pracujecie na 2 etaty a mąż nie robi w domu nic. I frustrację wylewacie. Ja mam Panią która mi co dziennie gotuje i sprząta, choć mam 1 dziecko to też pewnie jestem zła :D

Gość gość
Bo kobieta która nie ma z czego być dumna bo nic nie osiąga więc robi sobie dumę z bycia wielce umeczona, zombi itp. Dlatego jak któraś tego nie robi to ja nagle wszytkie hejtuja. Bo mają spaczony umysł. A do tej od wybuchajacych cyckow: czy do twojej zalosnej główki nigdy nie wpadła informacja że odciagalac mleko ma się mniejsza laktacje? Mam wrażenie że razem z tym swoim dziekciem i mlekiem to przy okazji rozum wydalilas.

Gość gość
Z ciekawego tematu, na ktory moznaby podyskutowac, jak zwykle gownoburza i obrazanie, ZEGNAJCIE :*

Gość gośćluz
jezu kobiety , co z was za laski? gdzie tu kobiece wsparcie zrozmienie... mnie nie stac na takie luksusy ale jak tylko byloby mnie stac to odrazu bym skorzystala z takiego luksusu... co to za zbrodnia >? noworodek wyczuwa energie mamy i jak matka niewyspana i w****iona to i maly nerwowy :D a tak mama sie wyspi bedzie w pelni sil , tata sie wyspi bedzie mogl spokojnie zarabiac niania zadowolona bo ktos jej dal prace... wszyscy hepi . a maluch nawet nie zarejestruje tego .... nie bedzie mialo wplywu to na niego psychika i swiadomosc dziecka krztaltuje sie w pelni od 3 roku zycia, ludzie wezcie sie opanujcie, linczujcie te matki ktore zostawiaja pod smietnikiem dzieci a nie te co jeszcze dbaja o opieeke dla dzidzi

Gość gość
gosc 13:10 dokladnie gownoburza o tak na prawde fajny i ciekawy przyszlosciowy temat :)

Gość gość
No ale kto zrobił g****oburze? Można napisać, " nie kawa opcja, ja bym tam nie zrobiła " ale widać niektóre wola walnąć elaborat jakie to one nie lepsze bo umordowana, bo im cycki wybuchają, bo kiedy niby ta niania śpi itp(nagle tak się martwi o tą nianke :D) no smiech na sali

Gość gość
Też tak uważam. Żałosne babsztyle które widzą tylko czubek własnego nochala i własny model zycia a każdy inny uważają za zły i godny potępienia

Gość gość
hahahahhah ale wlasnie to sa baby nie kobiety a baby bo koboety prawdziwe kobietki pisza z klasa ze zrozumieniem a nawet jak sie nie zgadzaja to robia to w spoob kobiecy a nie jak pirania rzensta :D masakra hahahah

Gość gość
To można się nie zgadzać w sposób kobiecy albo męski? Patrz, całe życie w błędzie, zawsze myslalam że nie zgadzać się to nie zgadzać się. Czyli rozumiem według ciebie facet może wyprzeklinac, poobrażać i jest ok, a kobieta najlepiej jakby zawsze przytaknela? Boze co ja czytam... :O

Gość gość
0/10, a jeśli tak jest, to g****o kogo obchodzi, gownoburza, a autorka tępak na maxa.Ciekawe, autorko co znajomi mówią na twoją głupotę?