Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość mojego męża

Polecane posty

Gość gość2676655
Jestem tylko rok starsza od autorki postu i troche jej nie rozumiem. PLanujac dziecko pracowałam juz na etacie zeby w momencie gdy urodze nie zostac bez grosza. po urodzeniu dziecka od razu zapisalam je do zlobka bo czas oczekiwania na miejsce jest długi. Dziecko przyjete a ja moglam wrocic do pracy. choc maz wyplate daje to i tak nie wyobrazam sobie nie miec wlasnych pieniedzy. planujac dzieci nie mozna zakladac ze bedzie kolorowo i od poczatku pozwolic sobie na laske meza, bo wtedy nigdy nie bedziesz miala szacunku z jego strony, bo on bedzie gora

Gość gość
Autorko ile lat ma twój mąż?

Gość gość
Jestem tylko rok starsza od autorki postu i troche jej nie rozumiem. PLanujac dziecko pracowałam juz na etacie zeby w momencie gdy urodze nie zostac bez grosza. po urodzeniu dziecka od razu zapisalam je do zlobka bo czas oczekiwania na miejsce jest długi. Dziecko przyjete a ja moglam wrocic do pracy. choc maz wyplate daje to i tak nie wyobrazam sobie nie miec wlasnych pieniedzy. planujac dzieci nie mozna zakladac ze bedzie kolorowo i od poczatku pozwolic sobie na laske meza, bo wtedy nigdy nie bedziesz miala szacunku z jego strony, bo on bedzie gora Xxxx Otóż to. Jestem takiego samego zdania. Facet nie szanuje kobiety, która jest na jego łasce.

Gość gość
Nieciekawa sytuacja i trudno cos radzic. Szkoda, ze nie widziala mankamentu meza jeszcze przed slubem, a glowny problem tu to pijanstwo. Z tego rodzi sie agresja, niezadowolenie i konflikty malzenskie. Pija nie tylko brukarze, ale takze glazurnicy , dekarze, rybacy, lekarze i inzynierowie. Slowem wszyscy. Co do gotowania obiadow czy sprzatania domu, to autorko niestety, nie pracujesz z racji tego ze domem i dziecmi chesz sie zajmowac. wiec zajmuj sie jak nalezy. A jak ci to nie odpowiada, to idz do pracy, dzieci do zloba a obiady kupuj na wynos.

Gość gość
Niestety tak jak powyzej. Nie lubisz, zmien I stan sie niezalezna. Niemozliwe? Mozliwe, tylko powoli. Najpierw znajdz prace , i nie mow ze nie mozesz, bo skonczysz jak moja siostra ktorej dzieci nie szanuja bo poswiecila sie dla nich. Dzieci gdy dorosna nie szanuja matek ktore sa zalezne od mezow,..

Gość gość
Pierwsze miejsca, które zawsze dają to bezrobotnym matkom z małym dochodem w przedszkolach i zlobkach :P tak wiec masz szanse od nowego roku szkolnego. Dla mnie to co prawda patologia bo skoro nie pracuje to czas ma się zajmować a nie tak jak osoby pracujące, które faktycznie potrzebują na gwałt tego miejsca w przedszkolu :P tak jest np. w Warszawie. Dzieciory to przedszkola i do żłoba i wtedy autorko idziesz do pracy i nie kombinuj ze sie nie da. Skoro nie masz doświadczenia to na salowa, do sklepu zawsze jest masa ogłoszeń itp. Jak troche kasy odlozysz to można sie dalej kształcić. Najlepiej to kopnij w zad tego chlopa bo to Pijus i drań.

Gość gość
jesteś z nim od liceum i przed ślubem nie widziałaś jaki jest wcześniej. Pewnie dziecko nie planowane było mimo ślubu bo się psuło

Gość gość
było nie myśleć dupskiem, teraz najłatwiej narzekać kaszalocie. 500+ masz to nie narzekaj. kolejna pokrzywdzona sie znalazła x lepiej zamknij swoje parszywe dupsko jak nie masz nic mądrego do powiedzenia nieudaczniku.

Gość gość
ale taka jest prawda przecież nie znają się od tygodnia nie byli na jednej randce przed dzieckiem.

Gość gość
"Pszeczkole"??:O:O:O

Gość gość
Powiedzcie mi skąd ta gadka o pierwszeństwie samotnych matek do żłobków i przedszkoli? Ja pytałam u źrodła i nic takiego nie istnieje:O Jestem zdania, ze lepiej rodzic młodo niz jako stara klępa, wiec wiek w jakim autorka urodziła jest ok, ale z całym szacunkiem - 8 lat razem to wystarczajaco, zeby poznać sie na wylot, coz no ściana wschodnia wciaz sie broni - młodziutka dziewczyna wychodzi za pierwszego Janusza, jakiego poznała, faceta popija, a baba ma dbać o dom i dzieci:O i z całym szacunkiem, ale "pszeczkole" hm chyba marnie z wykształceniem u autorki.

Gość gość
Tam wyzej miało byc - facet popija i ok, Ma na to przyzwolenie środowiska, juz tak jest w zacofanych stronach:O ciezko jej bedzie z ta niezależnością, ktora jej tak doradzacie, bo nie ma w nikim wsparcia - tak sie po prostu zyje. Wstrzymałabym sie z kolejnymi dziećmi po tym pierwszym tylko, ale co, klecha z ambony pewnie zabrania antykoncepcji, wiec do 30 jeszcze ze dwoje urodzi.

Gość gość
Nie jestem nierozumna czy nieodpowiedzialna mąż był w porządku dla tego za niego wyszłam od pół roku ma problem z alkoholem i panowaniem nad sobą dwoje dzieci w tym wieku mówicie dla mnie mój wiek jest dobry jestem bardzo dojrzała nie myślę o imprezach czy jak tutaj zacytuję dawanialu dupska gdy zobaczyłam co się dzieje chciałam odrazu Ratować nasze małżeństwo. Dbam o dzieci zawsze są zadbane najedzone dbam o dom. Nie jestem gówniara a wiek znam kobiety co mają 40 lat czworo dzieci i chleją za 500 + od kiedy wiek jest wyznacznikiem?

Gość gość
wyszłaś za mąż za robola to wystarczacy dowód, że jesteś pustym dzbanem sama jesteś mało inteligentna, widać, po tym jak się prosto wysławiasz

Gość gość
O rany, jak ja mam go dosc!!