Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzenie ze ściągniętym napletkiem

Polecane posty

Gość gość

Kto lubi i praktykuje? Ja lubię. W miejscu publicznym, mam wrażenie, że jestem całkiem odsłonięty :D to taki odpowiednik kobiet, które noszą sukienkę, a pod nią nie mają majtek :)

Gość gość
Ja tak chodze tyle ze zaczelem to z mysla ze bede ****** godzinami ale to bujda.chodze juz tak kilka ladnych lat i nie zauwazylem zebym mogl roochac dluzej ale chodze tak dalej bo sie przyzwyczailem i jest higieniczniej tak,zoladz zawsze sucha i bez sera czy tego charakterystycznego smrodku...

Gość gość
gość dziś Ja swojego żołędzia od roku myje codziennie i jeszcze sera nie znalazłem pod napletkiem

Gość gość
Sera nie, ale smrodek jest u mnie już po pierwszym wytrysku :/

Gość _oOo_
To idź do lekarza, bo u zdrowego faceta nie ma w takiej sytuacji żadnego smrodku.

Gość gość
Ja mam tak, że jak się spuszcze do chusteczki (masturbacja) i wytre spermę i ponownie napleta nałożę to po np 3h penis mi wali sperma... to normalne czy mam grzybice?

Gość gość
Wąchasz swojego waca ?

Gość gość
sera? nigdy tego nie rozumiałem, że niektórzy faceci jakiś ser tam mają... :/ chyba tylko brudasy, bo u mnie nigdy żadnych takich świństw nie było pod napletem i nawet nie wyobrażam sobie w jaki niby sposób to miałoby tam powstawać? myjcie się brudasy!

Gość gość
Poczytaj czym jest mastka Mastka (łac. smegma) – mazista biała lub żółta serowata wydzielina gromadząca się u mężczyzn (łac. smegma praeputii) pod napletkiem, głównie w szyjce żołędzi, czyli rynience położonej na tylnej powierzchni żołędzi, a u kobiet (łac. smegma clitoridis) pod napletkiem żołędzi łechtaczki, będąca produktem stłuszczonych i złuszczonych komórek nabłonkowych napletka, flory bakteryjnej oraz łoju. Zawiera także resztki moczu, a u mężczyzn również nasienia. Jej zadaniem jest utrzymanie żołędzi w nawilżeniu, co ułatwia przebieg stosunku płciowego.

Gość gość
Chciał bym tak chodzić niestety mam za małego po ściągnięciu napletek wraca na swoje miejsce.