Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak sam się zadowala

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Przypadkiem zobaczyłam, że mój chłopak przed seksem idzie do łazienki pod pretekstem umycia się, a tak naprawdę sobie wali. Często podczas stosunku w pewnym momencie jego penis wiotczeje i potem nie możemy już dalej kontynuować. Jest mu głupio z tego powodu i domyślam się, że to dlatego. Praktycznie zawsze przed seksem uprawiamy stosunek oralny. Nie mam tez problemu żeby zwalić mu przed. A on mimo wszystko idzie i robi to sam, chociaż wtedy stosunek wcale nie jest lepszy. Nie wiem jak o tym z nim porozmawiać. Dziwne dla mnie jest to że robi to sam skoro możemy razem. Gdy jest sam jest to dla mnie zrozumiałe, ale gdy jestem obok? Macie jakieś doświadczenia? Gdyby to coś pomogło on ma 26 lat a ja 24

Gość gość
a ma problem z przedwczesnym wtmytryskiem?

Gość gość
W połowie seksu czasami mu opada i potem zazwyczaj nic już się nie da zrobić, a on jest na siebie zły

Gość gość
nie wiem czemu tak ma. musi isc do seksuologa dostanie viagre i bedzie mu stal bez problemow

Gość gość
A jak poruszyć temat tego ze chwile przed seksem robi to sam? A może wcale nie poruszać?

Gość gość
robi to sam przed dlatego ze ma problemy ze wzwodem i nie jest w stanie doprowadzic sie do wzwodu przez samo podniecenie, dlatego musi uzywac reki. musisz porozmawiac z nim o tym, ze najlepiej byloby gdyby zaczal to leczyc u seksuologa.

Gość gość
Tylko że on jak robi to sam to kończy, wraca i wtedy znowu bez problemu staje. Jak nie robi tego sam to potem tez staje, tylko przeważnie problem jest w trakcie stosunku

Gość gość
zmień chłopaka, teraz masz czas na spróbowanie wszystkiego, a nie zastanawianie się dlaczego woli rękę, a nie Ciebie. Sex w różnych postaciach i konfiguracjach może Ci się spodobać, poznasz siebie.

Gość gość
13.29 glupia peezdo on nie woli reki od niej tylko ma problem i musi reka doprowadzac sie do wzwodu bo samym podnieceniem nie jest w stanie postawic sobie palki. tak trudno to pojac, ze facet ma problem medyczny? glupia zdzira

Gość gość
gość dziś "przed seksem uprawiamy stosunek oralny." Jak "przed seksem"? A oral to niby co, medytacja? "Nie mam tez problemu żeby zwalić mu przed." Chyba "walić", a nie "zwalić".

Gość gość
to jak ma problem medyczny, to niech idzie do lekarza, a nie zamęcza swojej ukochanej. Na Twoje dookreślenia w stosunku do mnie są znane dosyć dosadne epitety, rozmówco.

Gość gość
w takim razie musi miec klopot z przedwczesnym wytryskiem, skoro wali sobie przed seksem to prawdopodobnie dlatego ze nie chce za szybko finisziwac, a po masturbacji mozna dluzej. u niego nie do konca to dziala wiec poradz mu by przestal pajacowac i zaczal cwiczyc miesnie kegla ktorych trening swietnie dziala na opoznianie wytrysku

Gość gość
Gość 13:34 A jak miała to napisać idioto? Przed seksem uprawiamy seks? Chyba jasne ze napisze stosunek oralny

Gość gość
13:36, czytaj ze zrozumieniem. Nadużywasz epitetów.

Gość gość
glupie babska jak macie takich c*******h rad udzielac to nie robcie tego wcale. u mnie chooy stoi jak pal z zelaza, moge was pier'solic godzinami. jak chcecie byc profesjonalnie wypie'rdolone to zglaszajcie sie i podawajcie maile.

Gość gość
To może sam udzielisz jakiejś rady ?

Gość gość
owszem. niech idzie do lekarza po viagre i zacznie uprawiac sport i zdowo sie odzywiac

Gość gość
przecież udzielił o 13:45, długo myślał.

Gość gość
A jak mu o tym powiedzieć? Powiedziec że wiem?

Gość gość
poważna dyskusja i racze nie w trakcie zabawy, może umów wizytę, ale najpierw sama z lekarzem porozmawiaj, żeby wiedział o co chodzi i dał skierowania do odpowiednich specjalistów.

Gość gość
tak powiedz ze wiesz i ze seksuolog mu pomoze z jego problemem

Gość gość
Witam. Jeśli chcesz dorobić do budżetu domowego nie wychodząc z domu, mam dla Ciebie ofertę. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. Bez zobowiązań, bez wkładu własnego. Dla osób, które mają stały dostęp do internetu. Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość gość
nie do końca jestem przekonana, że mówienie młodemu menowi o jego problemach to dobre rozwiązanie, Ty go znasz i wiesz czy możesz porozmawiać otwarcie jak z dorosłym facetem, czy nie.

Gość gość
nie dokonca przekonana jestes? on sam dobrze wie, ze ma problem. trzeba go tylko teraz zmotywowac, ze najwyzszy czas cos zaczac z tym robic i sie leczyc, bo bwz leczenia zostanie impotentem

Gość gość
A może woli zrobić to sam niż z tobą i tyle

Gość gość
nie, nie woli. ma problem

Gość gość
A może to właśnie dlatego ze sonie wali Ręka zawsze będzie ciaśniejsza niż cipka I dlatego może się tak dziać Ze opada.

Gość gość
gość dziś Widzę, że nie zrozumiałaś, więc napiszę całkowicie wprost, drukowanymi: oral to też seks, więc jak się za tniego bierzecie, to już jest seks, a nie przed seksem. Ogarniasz?

Gość gość
oral to seks tylko z potocznej nazwy. prawdziwy seks to penetracja.

Gość gość
Wypowiedz wyżej nie jest moja