Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę facetow

Polecane posty

Gość gość
Do 20:26 To kobiety lecą na wygląd. MĘŻCZYŹNI nie leca tylko wchodza w zwiazki z kobietami glownie brzydkimi i grubymi, tacy stanowia z 90% albo i wiecej wszystkich kobiet w Polsce. Kobiety są wzrokowcami, a mężczyźni słuchaczami.

Gość gość
faceci to gowno, trzeba się nimi bawić tak jak to robią oni. Rozkochać, wykorzystać i rzucić jak śmiecia

Gość gość
Ajtam ja tez znam fajnych i dobrych nie poddawaj sie autorko czarnej d***e to tylko w twojej glowie

Gość gość
23.41 ilu takich znasz? Pewnie na palcach jednej reki możesz policzyć... Większość facetow to kłamcy, kobieciarze, prostaki, agresorzy, pijaki...

Gość gość
Jak dobrze ze nastały czasy feminizmu. Dziś kobiety mogą odpłacić za wszystko.

Gość gość
odplacic mowisz... odplac za wasza niechec do podejmowania sie niewygodnych a nawet niebezpiecznych prac - chocby w energetyce. hutnictwie. gornictwie. odplac za prowadzone przez cale wieki wykrzywianie psychiki poprzez negowanie prawa do wyrazania lub poddawania sie emocjom/odczuciom. odplac za budowanie cywilizacji, narodow, kultury. odplac strazakom, zolnierzom, policjantom z tu i teraz i z wiekow minionych(baby to ciagle niewielki procent chetnych do takiej sluzby). odplac za utrzymywanie was na przestrzeni wiekow. odplac praprapra przodkom za zapewnienie wam bytu, za narazanie zycia przy zdobywaniu strawy. lepiej sie porzadnie naucz historii i studiuj socjologie, bo jak przyjdzie do odplacania mozesz sie sama nie wyplacic, agresywna kretynko. takie jak ty to powinni wcielac do armii i po partyzancku do ukrainy przeciw ruskim przerzucac, rozwydrzona, bezmyslna gowniaro.

Gość gość
Nie jestem agresywna :/ Jestem raczej przytłoczona. Nie interesuje mnie czy to górnik, żołnierz, strażak czy inny śmieć rasy męskiej, już dawno przestało mi zależeć.

Gość gość
Siostra mojej mamy dorobiła się majątku tylko dlatego, ze była uwodzicielka. Mama mi kiedyś opowiadała jak to jej ojciec z pasem po wsi jej szukał XD Jej majątek to siwe włosy i nerwica, bo faceci zawsze byli mądrzejsi od was kretynki i z daleka wyczują materialistke

Gość gość
Wiesz co wk...wia mnie ten temat bo to kobiety są pije...ne ja jako uczuciowy mężczyzną jestem sam i nie miałem kobiety A już 25 lat na karku i zawsze to one mnie ru.. ja co z tego że jestem przystojny i mam bogate wnętrze jak nie jestem badboyem A raczej nie byłem bo od teraz będę krzywdzic tak samo Jak byłem skrzywdzony A to dzięki wam kobiety dziękuję za ta zmianę

Gość gość
nienawidzisz facetów bo nie dorastasz im do pięt tempa dzido xD nic nie umiesz nic nie możesz taki los twój xD

Gość gość
Zobaczcie sobie ile jest wątków na internecie o zdradach, większość z nich piszą kobiety... Nic tylko was bić frajerzy, mając żony potraficie się uganiać za innymi, w dodatku nie potraficie utrzymać swojej rodziny bo kobieta musi pracować, wychować wam dzieci i być do tego piękna i świeża, a wy nic tylko myślicie penisami :D Kobiety już się budzą, robią się samodzielne. Może dziś nie, ale przyszłe pokolenia np naszych przyszłych wnuków będzie totalnie zeszmacone :) Wasi synowie staną się chłopcami w sukienkach, a wnuki będą mimozami :) Kastraci wy

Gość gość
dziś No i dobrze ci tak kastracie, idź do prostytutki żeby cię rozdziewiczyla, tylko nie mów ze jesteś prawiczkiem bo będzie się nad tobą litować

Gość gość
"dziś No i dobrze ci tak kastracie, idź do prostytutki żeby cię rozdziewiczyla, tylko nie mów ze jesteś prawiczkiem bo będzie się nad tobą litować " beka jaka żółć z ciebie lachonie wychodzi xD jak słoma z butów Kargula xD

Gość gość
dziś "dziś No i dobrze ci tak kastracie, idź do prostytutki żeby cię rozdziewiczyla, tylko nie mów ze jesteś prawiczkiem bo będzie się nad tobą litować " beka jaka żółć z ciebie lachonie wychodzi xD jak słoma z butów Kargula xD„ ty stulejarzu fiu’tku niedorozwinięty

Gość gość
Macie dobre żony, dziewczyny a i tak musicie zamoczyć w obcej dziurze, nawet mi was nie żal- wszyspolczuja tylko waszym kobieta ze będą zarażanie opryszczkami i innymi wenerami od was chvje

Gość gość
ssij mi jaja śmierdząca padlino xD

Gość gość
ssij mi jaja śmierdząca padlino xD

Gość gość
Są tez porządni faceci na tym świecie

Gość gość
Pracowałam na produkcji, w strefie kobiet było około 20, facetow 5 ale pracowali w innym pomieszczeniu i przechodzili między naszym pomieszczeniem do kuchni i praktycznie zawsze zaczepiali te ładne kobiety i jak gadali to robili maślane oczy, a było ich z 6-, reszta niewidoczna. Czasami przed praca jak się mijaliśmy to zazwyczaj te brzydsze dziewczyny pierwsze się witały ale gdy tylko na horyzoncie pojawiły soe ślicznotki to faceci szaleli. Tak jest chyba zawsze i wszędzie.

Gość gość
jedno agresywne zenskie smiecisko sie wypowiada a popatrzcie na ile osob to wplywa. negatywnie. i inne za jedna tepa szmate beda placic. dlaczego? - mozecie sie spytac, a odpowiedz jest prosta: skoro same najczesciej wszystkich wsadzacie do jednego wora, to nie macie podstaw do oburzania sie, kiedy spotyka was dokladnie to samo i jestesie wszystkie traktowane jak ten najbardziej skrajny smiec aspoleczny z agresja rowna poziomem wykazywanej przez nia skrajnej histerii graniczacej z paranoja i uprzedzeniami na poziomie islamskiego fanatyka religijnego.

Gość gość
Po 15 latach małżeństwa tez nienawidzę mężczyzn... nie warto tracić młodości na te prymitywy :(

Gość gość
A ja kocham facetow :D

Gość V12
Ale w czym problem? Jestes niska, gruba, brzydka, malo inteligentna czy nawet za chuda, to jestes skazana na resztki. Nie dla psa kielbsa, na dobrego i przystojnego pana to sobie musisz suko zasluzc ;)

Gość gość
Gdyby nie kobiety, to faceci dymali by się nawzajem ;D Byle była dziura

Gość gość
Tez bawię się facetami i korzystam z ich kasy.

Gość gość
Ja nimi szczerze gardzę.

Gość gość
nawzajem.

Gość gość
Na tym forum siedzą tylko frustratki i prawiczki chyba

Gość gość
Kocham facetów tak jak książki Stryczek bogatych..