Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta cena nie jest podejrzana? Oszustwo?

Polecane posty

Gość gość

Chce kupić telefon huawei mat 10 pro, w sklepach kosztuje 2599 a wchodząc na ceneo jest strona gdzie można go kupić nawet za 1800, żaden ze sklepów, który oferuje niskie ceny (te do 2500) nie są znajome. Co myślicie na ten temat? https://www.ceneo.pl/56787745

Gość gość
Nic nie myślę. Nie dałabym 1800 za głupi telefon. Widać że cie nie stać skoro szukasz najtańszej oferty. Wiec po co chcesz go kupic. Dla szpanu i lansu?

Gość gość
no empik raczej jest znany

Gość gość
Ja bym nie kupila, jak szukalam na Allegro bylo pelno iPhone bez gwarancjj producenta, za to z gwarancja sklepu, to gost phone czyli uzywane zniszczone iPhone skladane z czesci. Pewnie Twoj huawei tez

Gość gość
to nie jest do końca empik, jak się wejdzie na ten link to pokazuje się, że produkt sprzedaje "bestcena"

Gość gość
gość dziś no włąsnie też mam takie obawy, że coś z tym telefonem jest nie tak, tym bardziej, że trafiłam też na artykuł, że kilka dni temu na amazonie można było go kupić za wartość ok. 1800zł i promocja obejmowała tylko jeden dzień, więc trochę chyba dziwne, że u nich jest to standardowa cena.

Gość gość
Bogaty pójdzie do sklepu i da nawet 5000 za telefon. Ty szukasz najtańszej oferty wiec na taki telefon cie nie stać. Po co wiec chcesz go kupic? Nie pojmuje takich głupich ludzi. Za 2500 mozna miec porządnego laptopa do wszystkiego a nie tylko telefon na ktorym i tak ani filmów nie będziesz oglądać ani pracować w Office i pisac dokumenty..

Gość gość
jednym słowem podejrzana sprawa, jak chcesz to kupuj w markowych znanych sklepach typu media markt czy media expert albo euro rtv agd, przynajmniej ma sie pewność, a tamto to faktycznie albo smartfony typu refurbished czyli używane odnowione telefony albo może wysyłka bezpośrednio z chin i idzie nawet 2 miesiące

Gość gość
najprawdopodobniej różnica w cenie wynika z dystrybucji, te z Polski objęte są gwarancją a jeśli dystrybucja jest np z UE, to dostajemy jedynie gwarancję sklepu a nie samego producenta.

Gość gość
Ja mam ipada z usa na gwarancji producenta :) Gwarancja z polski jest czesto na uzywki i odnawiane Roznica w dystrybucji, owszem, np. Smartfony na chinski rynek czesto maja jakeis ograniczenia

Gość gość
jaki polecacie dobry smartphone?