Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za typ laski

Polecane posty

Gość gość

Zaczęła u mnie w pracy nowa dziewczyna, minął niespełna miesiąc a ona poumawiała się z połową kolegów. Jest bardzo fajną dziewczyną z urody nie typ modelki ale ma coś w sobie, i jest sympatyczna. Ale zastanawiam się czy można jej ufać. Przez miesiąc pracy zdążyła się umówić na dwie randki z jednym kolegą, później z drugim a teraz ma oko na trzeciego. Z każdym ma przyjacielskie relacje, a najlepsze że ma takie momenty że chodzi i się ściska z nimi na przykład jak wychodzi z pracy. Pytam tak z ciekawości czy ona jest po prostu przyjacielska czy poluje. Mój facet pracuje w innym dziale ale zawiesiła na nim oko, tylko że jak powiedziałam że to mój facet to mina jest zrzedła ale niestety jest bardzo flirciarska w stosunku do niego. Nie wiem nie moge jej rozgryźć

Gość gość
bawi się frajerami, bierz przykład

Gość gość
Masz pretensje o to, że się z nimi obściskuje. Wyluzuj. A co powiesz na to? W mojej firmie pracowała śliczna ,cycata 20 latka, która okazała się nimfomanką. Wiem o kilku żonatych kolegach, którzy się skusili. Podobno było ich dużo więcej. Mówi się o kilkunastu. Z tego co opowiadali ci, którzy się z nią spotkali, ona wyprawia w tych sprawach cuda.

Gość gość
myślę, że kogoś sobie szuka

Gość gość
Nie mam pretensji po prostu zastanawiam się, bo powiedzmy wczoraj była z jednym na randce a dziś z drugim się ściska na korytarzu

Gość gość
Albo szuka albo tak się dowartościowuje męskim zainteresowaniem..

Gość gość
Ja jestem podobna. Dobrze dogaduje sie z mezczyznami i lubie ich towarzystwo. Robie podobnie w nowych srodowiskach. Wszystkich jednak traktuje przyjacielsko a to ze flirtem podchodze to tylko dlatego ze wtedy sa lepsze wibracje w znajomosci. Od razu zaznaczam ze nie interesuje mnie nic wiecej niz przyjazn. Na randke umowie sie ale nie z kazdym tylko jak ktos naprawde mi sie podoba