Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I kto tu kłamie

Nigdy mnie nie pokochasz

Polecane posty

Gość I kto tu kłamie

tak naprawdę. I nigdy naprawdę mnie nie kochałeś.

Gość gość
Dobrze o tym wiesz, dlatego tak się zachowujesz. Nie chcesz mnie zranić. To miłe :)

Gość gość
Przecież co najważniejsze jestem: - paskudna - stara - biedna - głupia/ niewykształcona No cóż, nie wmówisz sobie na stałe, że jestem tą jedyną, bo w końcu nie będziesz chciał się oszukiwać. Będziemy nieszczęśliwi. Oboje. Świadczy też o tym fakt, że od dawna zachowujemy się w ten sposób i to się nie zmieni, bo podświadomie oboje znamy następstwa.

Gość gość
Aha i nie chcę być na niczyim utrzymaniu, a tym bardziej z twojej strony. Zresztą dajmy sobie święty spokój... Nie wytrzymałabym z tobą, a Ty ze mną. :/ Życzę szczęście i szybkiego ożenku z niewiastą. twego życia ;):)

Gość gość
Fajnie loda od czasu do czasu zrobisz.

Gość gość
Jesteś debilem :) Zamiast pomyśleć o seksie, pomyślałeś o kasie. A ja z kolei nie pomyślałam, że u seksoholika górę weźmie piniądz (myśl o pieniądzu)... a jednak ;) Przynajmniej teraz nie mam wyrzutów, że biedny będziesz rozmyślał o zbliżeniu. Ty myślisz tylko o jednym. O talarach ;) W sumie twoja sprawa, z tym że nie osądzaj innych wg siebie w tym wypadku :D I.jeszcze to mnie dobija, że ciągle trzeba ci tłumaczyć, masakra.

Gość gość
spierrtalaj

Gość gość
Dobra. Dziwny jesteś.

Gość gość
Jeśli jednak będziesz potrzebował ciepłego słowa, pamiętaj, że na mnie zawsze możesz liczyć.