Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyt. do panów,ktorzy mają kochanki..

Polecane posty

Gość gość

Kim dla Was jest kochanka? Tylko odskocznia? Kimś więcej?

Gość gość
Laska do ********.

Gość gość
Odskocznią od szarej, czasem wku/rwia/jącej codzienności. Miłą nagrodą za codzienne problemy, kimś z kim można pogadać o wszystkim, wyżalić się.. to o kochance, która godzi się z tym, że jest tą kochanką i nigdy nie będzie moją żoną. Kocham żonę, kochankę kocham, ale inaczej. Na okazje też kupuję prezenty, nie byle co, jak żonie biżuterię, chociaż inną, ale cenowo podobnie. Kochanki, które chcą, a wręcz żądają bym dla nich zostawił żonę i dzieci to kosmiczna pomyłka. Na co mi szmacisko, które lumpi się z żonatymi (bo jeśli ze mną to z każdym) do tego żąda bym jej wszystko, dosłownie wszystko kupował, lamentuje na każdym spotkaniu jak mało zarobi, jak marzy o dziecku... to znak ostrzegawczy- uciekać i za dużo o sobie nie mówić by do żony nie dotarła, bo te są przebiegłe :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Kochanka to kobietą która daje Ci to co chcesz od kobiety. I nie chodzi tu tylko o sex. To kobieta idealna, która nie ma okazji ujawnienia swojej drugiej, mniej atrakcyjnej strony. To najlepszy dowod na to że dopóki kobieta nie jest pewna to się stara. Najlepsza wersja kobiety.

Gość gość
Kochanka to kobieta z którą lubi się spędzać czas, często kosztem rodziny. Jeśli zaangażuję się uczuciowo tak jak to było w moim przypadku to może ciągnąć się to długo. Wspólne służbowe wyjazdy i seks na zawołanie. Tak czy inaczej kiedyś to się kończy bo nikt przy zdrowych zmysłach nie porzuca rodziny zwłaszcza dzieci. Najczęściej jednak kochanka to chwilowa odskocznia dla wspólnej atrakcyjniejszej rozrywki i urozmaicenie seksu.

Gość gość
No właśnie... czy możliwe ,że oprócz seksu łączy również koleżeństwo przyjaźń? autorka

Gość gość
No właśnie nie i dla tego zrezygnowałam z tej roli.

Gość gość
Dlaczego? Z jakiej roli?

Gość gość
Jest tym wszystkim kim nie jest żona, a chciałbym aby była, jest jej zaprzeczeniem i spełnieniem, wyzwaniem i wytchnieniem.

Gość gość
kochanka jest pania do seksu. robi to czego nie chce robic zona i tyle w temacie.

Gość gość
Czyli żona to zło wcielone, a kochanka aniołek. Zatem panowie potrzebują dwóch kobiet do poprawnego funkcjonowania :) A jaką macie pewność, że wasze żony nie robią tego samego...? :D

Gość gość
chciałbym mieć żonę lubiącą swingowanie a nie jakieś zdrady na boku .

Gość żonaty77
Chłopcy, poświęcajcie żonom więcej uwagi to nie będziecie myśleć o szukaniu kochanki. Zaopiekowana żona będzie o siebie dbać, będzie dbać o 'chemię', to dama na salonach i d***** w alkowie - potwierdzone empirycznie.

Gość gość
gość dziś A kobiety dwóch facetów :-D

Gość gość
Do kobiety z 07.38. No tak właśnie bywa. Moja kochanka, o której pisałem była moją sekretarką i była moją odskocznią w bezustannym zawodowym stresie. Absolutnie łączyła nas koleżeńskość i przyjaźń. Zresztą trudno by tak nie było jeśli spędza się przy kimś 10 godz. dziennie. Była absolutnie świadoma, ze względu na moja rodzinę więzy naszej przyjaźni w końcu się rozerwą i tak się stało. Dla ułatwienie przeniosłem ją do pracy z mojego sąsiedztwa.

Gość gość
żonaty 77 jakiś ty mundry erotoman teoretyk:-D

Gość gość
Jeszcze jedno pytanie ;-) czy angazujecie się w relacje z jedną kochanką czy macie kilka?

Gość gość
dla mnie tylko ******ie

Gość gość
tylko rżnięcie, moja nie chce w tyłek i nie chce robić loda, tylko dlatego się pocieszyłem, wcześniej próbowałem ją zachęcać ale nic z tego, więc mam kochankę

Gość gość
Ponoć kobiety kochankowi pozwalają na wiele więcej niż mężowi.

Gość gość1213232
Szukasz Sexy Kochanki? Najlepsza Społeczność Sex Randkowa http://myseks18.pl zarejestruj się już teraz....

Gość gość
Kochanka... Straszne określenie. W moim przypadku "kochanka" jest przyjaciółką, największym wsparciem i osobą, której mogę powiedzieć wszystko i o wszystkim porozmawiać... Przez bardzo długo nasze relacje były ograniczone do rozmów na każdy temat, pocałunków i wspólnego spania (bez seksu w żadnej formie). Dopiero miesiąc temu zdecydowaliśmy się na ten krok i był to jeden z najlepszych stosunków jakie w życiu miałem. Od tego czasu nasze spotkania wyglądają trochę inaczej, ale dalej rozmawiamy o często i o wszystkim. Czy mogę ją nazwać Kochanką? Technicznie tak, bo mam od 6 lat żonę i dwójkę dzieci, ale uważam, że takie nazewnictwo byłoby obraźliwe. Zaznaczę tylko, że od 3 lat nam się z żoną nie układa i oprócz seksu, brakuje nam normalnych rozmów, wspólnych wyjść i bardzo mocno zastanawiamy się nad rozstaniem.