Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku nie wiem co mam zrobic

Polecane posty

Gość gość

Spotkalam swoja pierwsza milosc z lat szkolnych, wyglad ma bardzo meskiego faceta przystojny usmiechniety zadowolony z zycia, moj chlopak obecnie pracuje za granica, mam duza ochote z nim sie spotkac ale boje sie ze zaiskszy miedzy nami . Nie wiem co zrobic czy dac sobie spokoj , czy spotykac sie z nim dopoki moj chlopak nie wroci i korzystac z mlodosci tylko jak okaze sie ze jest lepszy w te klocki to bede miala problem

Gość gość
daj sobie spokój. skup się na obecnym związku

Gość gość
Dzi*ko, twój facet na saksach zarabia na twoje żałosne dupsko w przyszłości, uszanuj to i nie szmać się. Poza tym, skąd niby przekonanie, że tamten drugi będzie coś do ciebie miał? Pewnie sobie już poukładał zycie i nie potrzebuje takiej prukwy jak ty.

Gość gość
ten ze szkoły pewnie żonaty albo w związku a nawet jeśli nie to będziesz dla niego tylko zabawką.

Gość gość
spotkaj się z nim będzie fajny sex a później wrócisz do spokojnego czekania na chłopaka

Gość gość
Tu autorka:: ja nie chce tracic mojego chlopaka tylko przespac sie z ta pierwsza moja miloscia bo w tych szkolnych latach to tylko byly pieszczoty zadnego sexu nie bylo, a teraz chetnie bym chciala sie przekonac jak dobry jest moze tylko raz z ciekawosci a moze i pare razy.On jest zonaty i jak mi mowil ze zona jeszcze dodatkowo robi jakas specjalizacje i w kazda sobote i niedziele jest sam,co dalej mi zaproponowal to juz zostawiam sobie

Gość gość
ale z ciebie idiotka jak cię swędzi to wsadź sobie sama a nie jemu zatruwaj ułożone życie i pieprz swoje.

Gość gość
Ja się nigdy nie ożenię. Nigdy nie wiadomo na jakie szmacisko się trafi:o

Gość gość
Chlopak jedzie za granice zeby czegos szybiej sie dorobic, a ta c*****a szuka h/u/j/a bo ja swedzi, i posc babe na chwile z ponktu widzenia zaraz pchizde innemu nadstawia, a pozniej to nas oczerniaja ze ich g****imy , a to proste jak suka nie da to pies nie bedzie za nia latal

Gość gość
Możesz spróbować autorko, raz się żyje :)