Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przemiana minus 15kg

Polecane posty

Gość gość

Oto moja przemiana dziewczyny. z 75 kg do 60kg... Przez długi okres czasu oglądałam to forum jako gość, czytałam tutejsze tematy, powiem Wam dziewczyny tak: wszystkie głodówki, diety paleo, jakieś diety 8 godzinne może pomogą Wam pomóc - ale efekt jojo was zaskoczy szybciej niz sie tego spodziewacie. Szkoda juz wspominać o tym jak bardzo zepsujecie sobie organizm ;) Ja ktoregos dnia po pracy zajadając sie dieta typu 600 kalorii i niszczac sobie organizm spotkalam kolezanke z liceum, widzialam ja ostatnio w liceum i wygladalo to odwrotnie niz teraz. Ja bylam szczupla i kazdy sie za mna ogladal, a ona byla "przy kosci" potem szkola sie skonczyla, obiadki itd i spotkalysmy sie teraz: w zupelnie odwrotnej sytuacji, ja puszysta, ona jak milion dolarów. Spytałam ją co się stało i pokazała mi pewną stronę(podam ja pozniej jesli mozna). Zapisałam sobie ją na kartce, kolezanka odeszla a ja pomyslalam sobie, ze pewnie znow to samo, z efektem jojo, a nawet jesli nie to przez moja genetyke to sie nie uda. Przyznam szczerze, ze jak ja zobaczylam to chcialam sie oddalic ze wstydu, ale rozmowa doszla do tematu jej odchudzania i teraz tego nie zaluje. Powiem Wam jedna rzecz na zakonczenie - genetyka, hashimoto itd to nie sa zadne wymowki, mi usiadomil to dopiero moj trener, bo wczesniej faktycznie bylam "niewolniczka" tego sposobu myslenia. Strona o ktorej mowilam to: http://formaidealna. pl/przemiany-podopiecznych/ mozna tam znalezc nawet moja przemiane wakacyjna, do konca wrzesnia jest promocja - rozpoczynasz wspolprace za darmo, bez zadnych kosztow, moim zdaniem sie oplaca :)

Gość gość
Czy ty sobie z ludzi jaja robisz? :O Przecież ro czyste oszustwo, zdjęcia tam są pokradzione z innych stron. Proszę: http://www.ontheregimen.com/testimonial/rebecca-43/ www.wholesale-steroids.com/2949_tren-steroid/2996_Tren-Before-Workout/ www.pinterest.ca/mikevacanti/fitness-before-afters/

Gość gość
Haha kto się nabiera na te przemiany. Chyba debile.