Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ślubie zaczęły mi sie podobać kobiety...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Więc mam taki problem. Jestem od 3 lat mężatką. Od momentu ślubu zaczęły mi się podobać tylko kobiety. Przed ślubem podobali mi się tylko faceci a kobiety sporadycznie a od ślubu pociagaly mnie już 3 kobiety. I to przeważnie takie starsze ode mnie około 40 stki. Nie ogarniam tego i nie rozumiem. Czy mogła mi się zmienić orientacja bardziej w drugą stronę? Czy tak mi już zostanie?? Mąż wie o tym ale bagatelizuje i nie widzi problemu. Dziewczyny czy któraś z was też tak ma lub miała?

Gość PIĘKNY ROMAN 24 LATA
Ja tak mam!

Gość gość
Dla mnie to jest problem bo obawiam się że to może się nie zmienić...

Gość gość
ja tez tak mam. mam 34 lata.

Gość gość
12.07. A ile lat jesteś po ślubie? Twój mąż wie?

Gość Jestem autorką
Dwie z tych kobiet są z pracy ciągnęło mnie do nich w różnym czasie..najpierw leczylam się z uczucia do jednej a potem jak już zaczynało być ok to zabujałam się w drugiej... cholernie mnie ciągnie do niej żeby ją pocalowac, mam również fantazje z nią związane i zaczęłam ją idealizowac, jest po prostu wyjątkowa. To takie platoniczne uczucie. Mąż mówi że wszystko jest ok lecz ja się martwię i stąd pytam na forum czy któraś też tak ma.

Gość gość
mialam podobnie nie bylam pewna swojej orientacji az maz (byly) namowil mnie na sex z parka i powiem ze wyleczylam sie na zawsze , zadna przyjemnosc lizac c**e i podniecac sie tym samym co same posiadamy ,miesieczna c***a itd , dlatego w zyciu trzeba wszystkiego sprobowac . 100 % wieksza przyemnosc czuc w sobie faceta .jego zdyszany oddech i piekne meskie cialo ,niz cycki oklapichy i c****o poszarpane ,naprawde dziwie sie facetom :) wyobrazaja sobie piekne kobiece cialo a w rzeczywiostosci slabo wypadamy