Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczona za granicą

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Narzeczona za granicą po 2 miesiącach pobytu weszła w głębsze relacje z kolegą. Od początku on się do niej dowalał bajerował. Ona się do wiedziała, że ma dziewczynę i postanowiła go trochę podpuścić żeby przestał swoją dziewczynę oszukiwać bo było jej szkoda. We wrześniu się trochę zagalopowała i spotkała się z nim 3 razy. Raz tylko spacerowali, za drugim się całowali a za trzecim razem wylądowała w jego mieszkaniu. Dała się rozebrać do majtek i zrobiła mu loda (nie doszedł trwało to podobno krótko). Nie wiem co teraz z tym wszystkim zrobić. Jesteśmy ze sobą 7 lat w przyszłym roku bierzemy ślub. Niby nie było takiej pełnej zdrady bo nie dała sobie ściągnąć majtek. Dzień po mi o tym powiedziała i żałowała tego co się stało. wraca za 2 tyg.

Gość gość
ona jeb.nięta i ty słabe prowo

Gość gość
W tym rzecz że to prawda, czemu uważacie, że to prowo ?

Gość gość
Ja bym jej nie wierzyl bo majtki to nie pokrzywy a krew nie woda, a z cipkka to tak jest jak z tym statkiem co przeplynie baltyk najpierw za nim jest dwie fale a po chwili nie ma sladu,Ja swojej nie wierze nawet jak na niej leze, bo nie wiem co w glowie siedzi

Gość gość
Hahaha, "nie wiem co robić" :) Ty poważnie? Obciągała jakiemuś frajerowi a Ty masz dylemat? Jesteś gejem czy co? Jak ją będziesz po tym całował? Daj na luz, znajdź sobie jakąś wierną laskę a nie puszczałkę leśnego ssaka.

Gość gość
Jak można komuś zrobić loda, żeby nie doszedł? Ciebie też tak zostawia niedokończonego? Wychapała mu dzidę z połykiem, jeszcze się oblizała, potem wypalili skręta i zerżnął ją jak Janusz w tartaku. A Tobie żeni takie ściemy, bo uważa Cię za piz/dusia i mięczaka.

Gość gość
Zanim wróci to ją stado murzynów wy/ru/cha. Ale ty się nigdy o tym nie dowiesz.