Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak normalnych mezczyzn jest dosc mocno zauwazalny

Polecane posty

Gość gość
Patologia ma pretensje, ze normalni mezczyzni ich nie chca. Historia z mojego zycia: wracaja z imprezy 3 pijane mlode kobety i narzekaja na brak porzadnych mezczyzn. Jestem porzadnym mezczyzna ale zataczajaca sie, wulgarna kobieta to nie moj cel. Swoj do swego ciagnie.

Gość gość
Popatrzmy ewolucyjnie. D**ek, cham, alkoholik przekaze geny i zostanie ojcem a dobry, porzadny mezczyzna szanujacy kobiete jedyne na co moze liczyc to bycie ojczymem czyli smieciem bo z ewolucyjnego punkytu widzenia najwazniejsze jest kto zapladnia a nie kto wychowuje.

Gość Normalny mężczyzna
Ja jestem, tylko wy nie potraficie mnie dostrzec.

Gość gość
Normalny mężczyzna dziś Ja jestem, tylko wy nie potraficie mnie dostrzec. X Nie, nie potrafia tylko nie chca bo musialyby sie przeznac do swoich bledow i pomylek.

Gość gość
Porzadny mezczyzna nie istnieje

Gość gość
Popatrzmy ewolucyjnie. D**ek, cham, alkoholik przekaze geny i zostanie ojcem a dobry, porzadny mezczyzna szanujacy kobiete jedyne na co moze liczyc to bycie ojczymem czyli smieciem bo z ewolucyjnego punkytu widzenia najwazniejsze jest kto zapladnia a nie kto wychowuje. x du'pek, cham to w 99% prawik. prawik ojcem? :D no bez jaj, taki to nawet geby do kobiety nie otworzy, predzej sie zesra w gacie

Gość gość
prawiki przestancie w kolko te same brednie wypisywac. wy nie jestescie normalnymi mezczyznami, wy nawet mezczyznami nie jestescie, wy jestescie chamidla i burakami, co udowadniancie na tym forum kazdego dnia. jestescie najgorszymi bydletami, z porzadnoscia nie macie kompletnie nic wspolnego, na was trzeba pluc tak jak wy plujecie na kobiety. wy nie jestescie normalni, wy macie poje'bane we lbach, jestescie du'pkami, najgorszymi du/pkami z jakimi kobieta moze miec stycznosc. nie zycze zadnej kobiecie zeby zwiazala sie z jakimkolwiek prawikiem ktory bedzie nia pomiatal,. wy sie nie nadajecie do zycia z ludzmi. najpierw sie podle chamy ucywilizujcie. I morde zamknijcie bydlaki.

Gość gość
Chamidłami i buraki to są nieprawiczki którzy traktują kobiety jak przedmiot.

Gość gość
Przecież na forum wyzywaja sami nieprawiczki którzy maja kobiety za nic.

Gość gość
To jest właśnie wada anonimowego kontaktu przez internet, nie ma się hamulców i człowiek w swojej frustracji zapada się dalej i dalej. Stąd to całe wyzywanie. Założe się że żaden z nich nie odważyłby się mówić takie rzeczy na żywo.

Gość gość
oczywiście że bym się nie odważył ale po bliższym zapoznaniu i owszem. Poza tym nie muszę mówić ale czynami pokazuje że nienawidzę kobiet. W pracy myślisz że dlaczego kobiety mają gorzej? Bo my staramy się im uprzykszyc życie. :)

Gość gość
Zapewniam, że są normalni mężczyźni. Większość już jest zajęta a ci, którzy nadal są wolni mają tak zle doświadczenia z kobietami, że się odechciało

Gość gość
tylko dlaczego normalny mezczyzna mialby byc zainteresowany dluzsza znajomoscia z nienormalnym zenskim pasozytem materialno-emocjonalnym? smieszne:D takich przyciagacie jakie same jestescie, doradzilbym zmienic towarzystwo, ale w sumie nie powinnyscie sie pchac tam, gdzie nie pasujecie.

Gość gość
Jesli ci zajeci sa tacy cudowni to czemu narzekacie. Te wolne kobiety niech biora sie za zonatych bedziecie wszystkie szczesliwe.