Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwy mezczyzna powinien ..

Polecane posty

Gość gość

- duzo zarabiac, by utrzywac cala rodzine i dom - oddawac pieniadze kobiecie, by mogla zarzadzac budzetem - kupic mieszkanie dla swojej rodziny - splodzic dziecko, kochac je, wychowywac i zapewnic mu wszystko co potrzebuje - kochac swoja kobiete, byc jej wierny, dbac o nia i ja szanowac

Gość Tadeusz Małek 36
Ja wiem ze większość tych co dobrze zarabiają nie chcą mieć dzieci

Gość gość
Prawdziwy meszczyzna nie siedzi przy jednej dziurze bo skonczy tak jak moj kot ktory siedzial przy jednej dziurze i czekal jak mysza z niej wyjdzie i sie nie doczekal bo padl smiercia glodowa

Gość gość
prawdziwy mezczyzna jest zaradny a nie czeka az ktos mu cos poda pod ryj

Gość gość
A prawdziwa kobieta, żona takiego mężczyzny powinna dawać mu kiedy tylko on zechce i jak zechce. Z radością i z chęcią. Wtedy oboje będą szczęśliwi.

Gość gość
Zgadza się jeśli kobieta - zajmować się domem i czekać na męża z obiadem - zarządzać budżetem dla dobra wspólnego a nie wydawać kasę głownie na swoje przyjemności - kochać i wychowywać dziecko - kochać swojego mężczyznę, dbać o niego i jego potrzeby - nie posiadać kochanków - konsumować związek (czyli uprawiać seks) tak często jak mężczyzna uważa za stosowne - cały czas być uśmiechnięta i miła dla meża

Gość slązzaczka
Prawdziwy mężczyzna nigdy nie płacze :)

Gość gość
cos za cos, zeby mezczyzna cos dostal musi cos dac

Gość gość
Seks kiedy uzna za stosowne :D was już naprawdę p****ało. Nie jesteście sultanami żeby żąd*******y kiedy wam pasuje. Dlaczego to kobieta ma się dostosować pod tym względem do faceta a nie odwrotnie?

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna nikogo się nie boi Prawdziwy mężczyzna potrafić stawić czoło przeciwnościom. Prawdziwy mezczyzna nie ulega presji społecznej Prawdziwy mężczyzna nie ulega uzalexnieniom. Prawdziwy mężczyzna słucha żony i nie wstydzi się tego przed kolegami. Prawdziwy mężczyzna panuje nad ciałem Prawdziwy mężczyzna nie jest zafiksowany na seksie Prawdziwy mężczyzna ma zasady.moralne. Prawdziwa kobieta szanuje prawdziwego mężczyznę. Czy taka męska prawdziwość podoba się mężczyznom? Wymagacie od kobiet posłuszeństwa i prawdziwej kobiecości, zacznijcie od siebie. Kobiety kochają mężczyzn, nie wymagając od nich poddania się ich woli, dlaczego mężczyźni tego potrzebują?

Gość gość
Prawdziwy mezczyzna nie uwaza swojego zdania za jedyna slusznosc. Prawdziwy mezczyzna liczy sie ze zdaniem kobiety. Prawdziwy mezczyzna nie podporzadkowuje sobie kobiety. Prawdziwy mezczyzna nie stawia jedynie wymagan kobiecie.

Gość gość
dziecko i chęć jego posiadania jest nie męskie

Gość gość
dziś Jeśli facet ***** bez gumki to musi brać pod uwagę fakt że nie zdąży wyciągnąć i za 9 m będzie ojcem. A prawdziwy mężczyzna nie wstydzi się zajmować i pokazywać na mieście z dzieckiem.

Gość gość
A ja to bym chciał gwiazdkę z nieba :D

Gość gość
15:50 A wy nie jesteście księżniczkami, które wnoszą w posągu księstwo. Jedyna wasza przydatność dla prawdziwego faceta, to to co macie w majtkach.

Gość gość
Wyjasnijmy coś. Na kafeterii nie ma prawdziwych mężczyzn. Ani jednej sztuki więc radzę zjeść snikersa zamiast siebie takowym mianem określać bo to jest kurfa śmieszne :D przyjdzie jakaś p*****la i się pluje na forum dla bab. Czujesz to? Haha

Gość Męski byk
Kobieta powinna lizać o***t facetowi i brać na klatę jego kał. I połykać spermę z uśmiechem na ustach. A nawet spermę z sikami.

Gość gość
15:55 a wytlumacz mi ten paradoks: - "Prawdziwy mezczyzna nie ulega presji społecznej " i "Prawdziwy mężczyzna słucha żony i nie wstydzi się tego przed kolegami"? nie mozna jednoczesnie ulegac presji i jej nie ulegac. idiotyzm. - "Prawdziwy mężczyzna nie jest zafiksowany na seksie" -prawdziwy mezczyzna nie ulega presji spolecznej, HALO. jesli ma wieksze niz przecietne potrzeby seksualne to bedzie zafiksowany na seksie i nie podda sie presji jednej aseksualnej klody. - "Kobiety kochają mężczyzn, nie wymagając od nich poddania się ich woli" - osmielasz sie napisac COS TAKIEGO po liscie swoich oczekiwan? dochodze do wniosku ze jestes ulomna umyslowo, bez urazy. generalnie wspolczuje takim ludziom. 17.15 "Wyjasnijmy coś. Na kafeterii nie ma prawdziwych mężczyzn" - ale oczywiscie ty sie bedziesz miec za prawdziwa kobiete:D kolejny absurd, skoro sama sobie arbitralnie przyznajesz taki tytul NIE MASZ PRAWA pozbawiac kogokolwiek podobnej mozliwosci. #podwojnestandarty

Gość gość
dziś A raczej czego nie mają#, to facetowi wyrasta z krocza penis wraz z jądrami a kobieta tego nie ma i ma w tym miejscu dziurę, bardzo pociągającą dziurkę :)

Gość gość
Tak spłodzić dziecko wspierać przy porodach i pilnować by podczas badań cipki nie dochodziło do zakażeń pochwy brodawczakiem lub innym świństwem przez ginekologa. Odwzajemniać uczucia pacjentki. A materialne sprawy dopiero na drugim planie!

Gość chce takiego
Prawdziwy facet nie siedzi na kafeterii inie pieprzy o d***e maryni tylko walczy chroni swoją kobiete jest oddany lojalny i uczciwy wobec niej,odwazny i zdecydowany...

Gość gość
Standardy głąbie... I gwoli ścisłości prawdziwych kobiet też nie ma to prawda. Lepiej?

Prawdziwy mężczyzna ma w d***e to co kobieta uważa, że prawdziwy mężczyzna powinien.

Gość gośćgjko9o
Ty generał na pewno nim nie jestes bo normalny facet nie knuje z innymi za plecami kobiety,nie niszczy jej psychiki,nie wciąga ludzi w kłamstea,nie zdradza tajemnic i prywatnosci,mie plotkuje jak babai nie wykorzystuje swojego stanowiska zeby pastwic sie psych nad drugim bezbronnym człowiekiem..prawdziwy facet ma jaja i nie kaze robić z normalnej kobiety schizofreniczki

Gość gość
Prawdziwy mezczyzna powinien umiec obronic i zatroszczyc sie o kobiete a nie udawac bad boya niszcząc jej zdrowie i zycie..a ty jestes zwyklym smierdzącym tchórzem manipulantem stalkerem i kłamcą

Gość mądra kobieta
Te wszystkie spory o kobietach i mężczyznach zakończę jednym zdaniem: chcesz być kochanym/ną nigdy nie używaj słowa: powinna/powinien. Jeśli kogoś wybierasz z własnej, nie przymuszonej woli, chcesz z tym kimś być, to decydujesz się na bycie z tym kimś bez zmieniania tego kogoś na wzór i podobieństwo swoje. Akceptujesz tego kogoś, takim, jaki jest. A jeśli chcesz naginać kogoś do swoich wyobraźni, co ten człowiek "powinien" przy tobie robić, to jedynym wyjściem jest..bycie samotnym i nie zawracaniem tyłka nikomu, swoimi wyimaginowanymi roszczeniami. Miłego dnia :D 🖐️

Gość gość
Jestem spokojny. Nie jestem agresywny w mowie. Nie dogryzam innym. Nie jestem złośliwy. Nie lubię się kłócić ani bić. Kocham koty. Nie umiem grać w siatkówkę- chyba, że w wydaniu plażowym - stoimy w kółku. Nie lubię chodzić po górach ani jeździć na narty- nie umiem. Lubię lasy i jeziora. Na wakacje jeżdżę do Paryża- mam tam rodzinę. W życiu dałem sobie radę. Zdobyłem zawód i zrobiłem prawo jazdy. Samochodem jeżdżę ostrożnie- nie wyprzedzam na trzeciego ani nie wyprzedzam kilku aut na raz. Kupiłem mieszkanie. Domu bym jednak nie wybudował gdyż to za dużo zachodu. Podobam się kobietom, ale nie wszystkim. Kosza też kiedyś zaliczyłem. Zarabiam 4000 zł. Czy według autorki jestem prawdziwym mężczyzną? Czy nadaję się na męża?

Gość gość
Na szczescie dzis mamy feminizm i nic nie musimy robic bo kobiety musza dzis robic to same.

Gość gość
Chcecie prawdziwych mezczyzn to odpowiednio wychowajcie swoich synow. Pretensje za nas wyslicie do naszych matek !