Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati898989

Jak zwrocic na siebie jego uwage?

Polecane posty

Gość Pati898989

Mialam pewna przyjaciolke. Porzucila swojego faceta z dnia na dzien.. niedlugo przed tym zerwalam i ze mna kontakt. Od tamtego czasu minely dwa miesiace. Szkoda mi bylo tego faceta bo mial wiele dziewczyn ktore porzucaly go a moim zdaniem to chlopak na prawde warty zachodu. Mielismy mala paczke i bylo fajnie. Wszystko sie rozsypalo. Teraz kazde zyje osobno. Pomyslalam ze skoro on zawsze byl dla mnie mily i sprawial wrazenie dobrego czlowieka to czemu nie sprobowac? Oboje jestesmy po chorych zwiazkach dalej sami. Dodam ze w mlodszych latach bardzo mi sie podobal. Tylko niewiem kompletnie jak do niego zagadac zeby nie wyjsc na glupia, bo kontaktu typu co u Ciebie nigdy nie mielismy. Tylko jak na ulicy przypadkiem badz wtedy gdy odwiedzialam stara kumpele. Pomozcie. Czy ma to wgl sens czy powinnam dac sobie spokoj ze wzgledu ze byl z moja ex kumpela?

Gość Pati898989
Dopoki byl facetem mojej kumpeli to nie patrzylam na niego w ten sposob. Nigdy w zyciu nie zrobilabym tego komus, ale teraz wszystko sie pozmienialo. Ta moja ex kumpela i jego byla wsiakla w ziemie i nie obchodze ja ani ja ani on. Moglabym walczyc o ta przyjazn ale zaduzo juz wybaczylam i ona juz nie chce. Nie chce jej na zlosc tym zrobic, zycze jej dobrze ale w sumie to bylo moje pierwsze zauroczenie w czasach szkoly i traf chcial ze poznalam potem ja a ona jego wyczaila. Kibicowalam im. Ale nie wyszlo..