Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bylyscie kiedys w zwiazku z brudasem?jak to sie objawialo?

Polecane posty

Gość gość

Bo umawiam się na randki i juz kilka razy faceci z którymi się spotkalam nie myli rak po toalecie..obrzydza mnie to

Gość gość
OH my god...uciekaj od takich :O Ja na szczescie na zadnego takiego nie trafilam

Gość gość
Uciekaj jak nadalej. Trafilam na takiego, ale tylko dlatego, ze sprytnie ukrywał swoją wadę. Kiedy już nie musiał, Boże broń życie obok takiego.

Gość gość
Mój maz tez nie myje rak po korzystaniu z WC. Chodzi w tych samych majtkach po cztery dni. Niby codziennie sie myje ,ale spi w tym samym co chodzi caly dzien. Jest lekarzem i to jest w tym najsmieszniejsze. Tak go matka wychowala a ja teraz z tym walcze.

Gość gość
Jak można brać ślub i kłaść się do łóżka z takim brudasem?

Gość gość
gość dziś [17:24 Mój mąż postępuje identycznie, tyle że nie jest lekarzem. W czym chodzi cały dzień w tym spi. Nie myje się na noc. Łoża mamy rozdzielone. Nie potrafiłabym dotknąć takiego brudasa. Też wyniósł to z domu rodzinnego.

Gość gość
I co? Nie uprawiasz z nim seksu?

Gość gość
Jasne, że nie uprawiam!

Gość gość
Jego majty wstyd wywiesić na balkon, są tak zapuszczone.

Gość gość
To po co ślub z nim bralas?

Gość gość
Walka z brudasem, to jak walka z wiatrakami. Szkoda zachodu. Im brudniej, tym lepiej.

Gość gość
Przed ślubem udawał pedanta, nawet skórki u rąk wycinał. Walczył, więc robił wszystko, aby ukryć tę przypadłość. A teraz? brudas jakich nigdy w swoim zyciu nie poznałam. Cale lato w te ponad 30 stopniowe upały nigdy się nie wykapał, tylko szedł spać taki spocony i w przepoconych ciuchach. Kanapa już smierdzi. Kiedy wychodzi, pochlapie się z grubsza wodą i wyleje na siebie pół buteki wody, aby zabić odór. Efekt jest odwrotny. Wiecie jak śmierdzi mieszanina potu i wody kolońskiej? Ohyda.

Gość gość
Brudas, a do tego jaki zarozumiały, ze ho ho.

Gość gość
Jeśli ktoś da mi złoty srodek na brudasa, to go ozłocę.

Gość gość
Rada? Nie wiem, ale poskutowalo. W lozku czujac pot i smierdzacy brud dostalam odruchy wymiotne i powiedzialam mu , ze przyczyna jest jego "zapach" na ktory jestem uczulona. Pomoglo czesciowo bo zmienia podkoszulek przed spaniem. Brudasami sa ludzie z domow gdzie sie nie dbalo o osobista czystosc. Teraz mowie prosto z mostu: Idz sie wykompac bo smierdzisz. Mowie to coraz rzadziej bo os do niego dotarlo. Powiedzial mi tez, ze ani on ani jego rodzenstwo nie mialy szczoteczek do zebow.

Gość gość
A moj chlop struga pedanta, bo on lubi porzadek ale fleja taka, ze 3 lata go uczylam czyscic sedes po sobie. Swinia ma 40lat. Wlasnie wyprowadzila sie z domu. Cieszy mnie to bardzo.

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam!Przecież przed ślubem na pewno jakiś czas byliście razem,pewnie i też mieszkaliście,więc nie wierzę,że przez ten rok/dwa/trzy lata taki brudas się starał a nagle po ślubie przestał.Same sobie bajki wciskacie.

Gość gość
Pokolenie naszych rodzicow wychowywalo tak synow. Teraz 80% facetow to pisdy, ktore oczekuja nianczenia od zony

Gość gość
gość dziś Uwierz mi, że to możliwe. Ja akurat nie mieszkalam ze swoim przed slubeb, a na spotkania przychodził zadbany, umyty itp. Po ślubie jeszcze jako tako dbał o siebie, a teraz? pokazał prawdziwe oblicze i wychowanie wyniesione z domu. Owszem, widziałam w jego rodzinnym domu brud i balagan, ale uważalam, że u mnie będzie inaczej. Nie dalo się.

Gość gość
A mycie zębów, to abstrakcja

Gość gość
gość dziś Próbowalam mówić wprost, nic nie dało.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie być z facetem brudasem. Mój facet zawsze myje ręce po skorzystaniu z toalety, kąpie się codziennie wieczorem, zmienia bieliznę, ubrania, nie wyobraża sobie żeby nie umyć zębów. Zawsze ma czyste dłonie i paznokcie, czyste włosy, skórę. Po prostu od dziecka jest nauczony dbania o higienę.

Gość gość
To dla was mycie zebow i rak to czysty facet ? A reszta ? Pranie, zostawianie porzadku po sobie w lazience, w kuchni, w salonie... jakie wy jestescie niewymagajace. Zonki sluzace i maszynki do dogadzania i one sa dumne, bo zanim wejdziei do wyra to sprzet myje.

Gość gość
Mój mąż też jest zawsze czysty i pachnący a u niego w domu rodzinnym brud,smród i malaria.Codziennie bierze prysznic,codziennie zmienia bieliznę,paznokcie ma zawsze czyste i obcięte.