Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 Jak myślicie? W środowisku w którym się obracają wspólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 jeśli są dobrymi aktorami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piaskun 91 Napisano Wrzesień 29, 2018 Możliwe, czasami sa tacy eksperci w ukrywaniu uczuć, że oboje myślą, że druga strona jest niezainteresowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 Coś tam widzą, ale jak to nie jest jawne uczucie, to kończy się na jakimś tam uśmieszku przy okazji. Choć tez jedna zajęta koleżanka stała sie zazdrosna i lubi kręcić się w pobliżu a wczesniej nie. Od osób zakochanych bije jakiś taki blask, często wyglądają lepiej i budzą większe zainteresowanie u osób płci przeciwnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 Żaden blask. Jak sobie wmowisz że od ciebie bije blask to będzie bić. Zawsze jak sobie tak wmowie to ktoś się pyta czy jestem zakochana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 20:47 zakochanie na zawołanie :) jak działa to super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 Myślę, że ktoś pewnie zauważył, ale po co ma wtrącać się do ich miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 A zależy ci żeby nikt nie zauważył? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 W pewnym sensie, przynajmniej na ten moment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 Tak. U mnie w pracy. Wyszliśmy na imprezie, nie bylo nas z godzinę albo dwie. Jest silna chemia. Nikt nie ma pojęcia. Powiedzialam jednej zaufanej osobie, byla w szoku. Takze, na szczęście po nas nie widac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2018 Dlaczego? Ta druga strona jest coś nie teges? Wstydzisz się tego uczucia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2018 Myślę ze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2018 Pewnie się boi odrzucenia wyśmienita przez otoczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2018 21:32 Ja jestem nie teges i nie chce tej osobie robić wstydu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2018 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 2 Napisano Maj 26, 2021 Jak dobrze grają... ale ciezko to ukryc bo np. posylają sobie uśmieszki wiec nie trudno to zauwazyc a tak pozatym dzieki za to pytanie bo mialam zadac takie samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 2 Napisano Maj 26, 2021 A no i te osoby mysla ze otoczenie tego nie widzi a tak naprawde widzi i tu jest najwiekszy problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach