Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

focebuk to jest zjebana stronaxd

Polecane posty

Gość gość

napiszesz do dziewczyny fragment konwersacji XD,,ja: seksowna kobieta;p K:Słucham ? ja: z ciebie;p Ja;i sie obraziłaXD K; Mysle, ze nie warto odpowiadać na tak kretynskie teksty ja:kretynski tekst ajaki niejest kretyńskix d eh ok jak tak myślisz osobie to spoko. mija ja 2 godziny i pisze do mnie xd jakiś cymbał taki tekst ,,Gościu nie życzę sobie żebyś pisał do mojej dziewczyny takie rzeczy... Jeśli nie wiesz to chodzi o Klaudie Sz. Ostrzegam pierwszy i ostatni raz, jeśli nie chcesz problemów to radze Ci się do niej nie zbliżać" Ogólnie mam ja w dupie jak nie chce pisać ale wkurwia mnie ten pajac.

Gość gość
Przecież jej chłopak dał ci delikatnie do zrozumienia, żebyś sueid niej odpiertolił :P ;)

Gość gość
No może nie popatrzyłem się czy jest w związku XD to mój błąd :P ale gościu widac ze uważa się nie wiadomo za kogo

Gość gość
się od*

Gość gość
XD a to ona nie umie gęby otworzyć :P?? chlopak delikatnie mówiąc powinien dostać ostry wp*****l wtedy by mu pomogło ze sie nie umie zachować xd mógł równie dobze napisac słuchaj jestem z nia w zwiazku i tyle a on sie produkuje jakby mial bogatych rodziców taki cymbał jak dlamnie

Gość gość
fajna dziewczyna ze się skarży chłopaowi że ktoś do niej na fejsie napisał ze jest seksowna :D

Gość gość
gość dziś Wcale nie. Mój chłopak reaguje tak samo ;)

Gość gość
i huj z tym ale to już któraś z kolei taka sytuacja... wręcz na pewno ona go zdradzi XD tacy ludzie prędzej czy później dostają od życia wpiernicz xd nawet mu nie odpisuje bo poco bede znim dyskutował jakoś niemam ochoty walczyć o nieznajomą z fejsa która nawet nie wiem czy jest piękna xd Dlatego fejsa nie lubie wole inne portale tam kobiety umia byc racjonalne i normalne..

Gość gość
CO za dziady zamiast popisać powiedzieć ze to pajac to sie nie odezwą :P