Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozczarowała się facetem poznanym przez internet

Polecane posty

Gość gość

kompletnie nie podoba mi się z wyglądu ale dobrze mi się z nim rozmawiało i szkoda :( w dodatku jest tak nieśmiały ze nawet nie potrafi relacji pociagnać. Porażka. Pisał że inne dziewczyny wystawiały go na spotkaniu Teraz się nie dziwie a na sam koniec pisał jaki to nie jest wysoki i ze ma 182 a na spotkanie przyszedł facet jak miał 170 w kapeluszu to będzie dobrze :o trochę wyższy ode mnie a mam 162

Gość gość
Daj mu drugą szansę.

Gość gość
Nie widzę sensu naprawdę bo musiałabym chyba ja o niego zabiegać a nie on o mnie. Po co mam się zmuszać skoro nie jest w moim typie tez

Gość gość
Sama jestes przykurczem, a dryblasa chcesz hipokrytko!? I jeszcze ten tekst, ze nie umie pociagnac rozmowy, a ty umiesz? Pewnie, ze nie hipokrytko!

Gość gość
10:02 ale jak facet nie bedac prawiczkiem mowi, ze chce dziewice, to juz jest wrzask dupodajek, ze tylko prawik moze wymagac dziewictwa, a w przeciwnym wypadku to dno i hipokryzja!

Gość gość
tak chce i mam do tego prawo poza tym nie o sam wygląd chodzi tylko o całokształt

Gość gość
Niskie kobiety dobrze wyglądają z dużym czarnym mężczyzną. Są takie zdominowane. Może poszukaj wśród imigrantów?

Gość gość
Wybacz ale jak facet nie potrafi zaproponować kobiecie pójścia na piwo czy coś :o tylko o każdej jednej rzeczy ma kobieta decydować to to jest mężczyzna?

Gość gość
10:06 to ja w takim razie nie bedac prawikiem chce dziewice na zone, bo mam do tego prawo i chuj wam do tego puszczalskie!

Gość gość
Juz się zleciały niskie karły i komentują :D ciekawe czy wy bylibyśmy tacy tolerancyjni gdyby baba wam pisał że ma 56 kg a na spotkanie przyszłaby taka 150 kg

Gość gość
10:08 a wiesz co to jest rowno uprawnienie? Po za tym gdybym ja mial stale wychodzic z inicjatywa, a dziewczyna nic, to bym stwierdzil, ze ma na mnie wyj****e i ja olal.

Gość gość
Do 10:06 pleciesz bzdury bo dziewice nie znoszą prawików, taki prawik co go żadna nie chce jest do niczego.

Gość gość
Nie dosyc ze niesmiały to do tego kłamca

Gość gość
to co może mam go zaprosić na randkę? :D zaznaczę ze nawet te randkę musiałam wymusić, facet chyba szuka kobiety która za nim bedzie latała i go zdobędzie i jeszcze na niego wejdzie i go wyroocha

Gość gość
10:12 nie dosc, ze hipokrytka, to jeszcze ksiezniczka, ktora mysli, ze wystarczy sie urodzic i wygladac, a facet powinien stale w okol niej skakac... :O

Gość gość
Jeśli facet nie potrafi zachować się jak mezczyzna i zrobić żadnego kroku to peezda nie facet. Jest dużo prawdziwych mezczyzn

Gość gość
10:17 jak kobieta tez nie wykazuje inicjatywy, to znaczy, ze ma w d***e i nalezy ja olac.

Gość gość
wole prawdziwych mężczyzn wiec jak peezda mnie oleje to nie będę płakać. Od zawsze to facet musiał zdobywać kobietę teraz tylko takie pokoleniu męskich ciot wyrosło

Gość gość
10:20 od zawsze to baba musiala sie uganiac za facetem, a nie odwrotnie. Swiadcza o tym badania genetykoa, ktorzy ustalili, ze w przeszlosci rozmnozylo sie 2x wiecej kobiet niz facetow, BO FACETOW BYLO MALO. A z takim podejsciem, to sobie badz bezdzietna stara panna do konca zycia.

Gość gość
jak nie ten to nastepny :D ja tez tak mialam, weszlam potem na strone http://umow-sie.pl i popisalam z paroma nudziarzami, ale potem spotkalam z ksiecia z bajki, doslownie, z charakteru, wygladu oraz w łóżku!!!

Gość prawi 124
Nikt za nikiim nie musi sie uganiać .. W głowie wam sie poprzewracało .. Jak facet sie ugaia za babą i czyha przed jej oknami z kwiatami , to jest meska pizda a nie chłop Chłop moze wysunąc propozycje randki.. Baba sie zgadza albo nie .. Baba sie nie zgadza - to idzie do innej . Druga sprawa - baba daje sygnał .. Czyli kręci dupą wtedy chłop wie czy warto zarywać .. Proste ?

Gość prawi 124
dzięki temu chłop nie jest posądzany o gwałt czy molestowanie

Gość prawi 124
wszysstko jest proste , tylko sobie utrudniacie , bo jesteście debilami