Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licealista

film kler

Polecane posty

Gość licealista

Dziś jak co tydzień z przymusu rodziny i otoczenia a w sumie z przyzwyczajeniabyłem w kościele. Mieszkam w małej wsi na Podkarpaciu. Na kazaniu ksiądz poruszył temat filmu kler i kiedy powiedział że jest to zły film i dzieło szatana rozległy się oklaski. Nie wiem kto na ten film chodzi i jakie u was są nastawienia. Czy w katolickiej Polsce ten film coś zmieni i czy u Was proboszcz też jest większym autorytetem niż Trojca Święta?

Gość gość
Nic tylko współczuć, że mieszkasz w takiej wsi:( Zacofanie i jeszcze raz zacofanie, a ludziska niech dalej klaszczą i całują darmozjadów po rękach. Dziełem szatana to na bank jest wasz pożal się ksiądz. Jak możesz to uciekaj stamtąd, bo grzech tam mieszkać:) Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na temat filmu itp.;

Gość gość
Tylko w zapyziałych wsiach ksiądz jest "jakimś" tam autorytetem. W miastach ksiądz jest normalnym obywatelem.

Gość licealista
Nie no ja mam Internet więc źle nie jest mamy sklep i Kościół.

Gość Witam serdecznie Państwa

Pozwolę sobie zabrać głos w tej sprawie przesyłając link do filmu https://www.filmweb.pl/film/Braciszek-2007-377076 Resztę pozostawiając państwa ocenie  .