Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsamara

Co ma kochanka,czego brak żonie

Polecane posty

Gość gośćsamara

Pytanie kieruję do panów,ciekawość mnie zżera

Gość gość
Kochanka przy kazdym spotkaniu cos nowego wymysla zeby jej i facetowi bylo lepiej , a zona to rutyna bo wie ze maz ja nie zostawi

Gość gość
Nigdy jeszcze nie widziałem kochanki w "domowym stroju", bez szpilek, w piżamie czy z przetluszczonymi wlosami. A dosyć dużo spędzamy razem czasu i w różnych okolicznościach. A żonę nie dość że taka widziałem to jeszcze mi próbuje wmówić że to normalne.

Gość przegość
Dokładnie to co kolega wyżej napisał. Poza tym, nie chodzi o coś innego, tylko o zupełnie inną osobę. To tak jakbyś do końca życia miała jeść wyłącznie schabowe. My nie chcemy tylko schabowych. Chcemy raz befsztyczek, raz szpinaczek, a innym razem cielęcinkę. A na co dzień schabowego. I wcale to nie znaczy ze jest gorszy. Ludzie nie są monogamistami z natury, tylko z rozsądku.

Gość gość
Właśnie dlatego nigdy się nie ożenię...

Gość gość
Śluby i wmówienie ludzia monogamii to tylko wymysł systemu do ich kontroli.

Gość gość
Kochanka akceptuje prawie wszystko co jej zaproponuje w sexie. Co więcej, ona prawie wszystko lubi. Żona uważa że powinienem ja tylko przytulać. Kochanka jak dostaje pasem po tyleczku to tylko seksownie jeczy, żona od razu dała mi wykład że ona taka nie jest, że to jest chore a ja jestem p******y. Dla niej wszystko w seksie jest chore.

Gość gość
hehe dużo wolnego czasu w niedzielę ;-D

Gość gość
Kochanka ma dużo większe libido

Gość gość
gość dziś żona ma rację jesteś p*****lniety, a o kochance z takim małym pindolkiem możesz tylko pomarzyć :O

Gość gość
13.26 Ale gdyby ta żona była kochanką to radykalnie się zmieni

Gość gość
Mam nowa kochanke jest o niebo lepsza od popszedniej , a od zony to szkoda gadac, obciaga wspaniale z polykiem, jak ja posuwam to zwija sie jak zmija ale kulasa nie wypuszcza z pipki jest nie do wykonczenia ma bardzo duze libero, wspaniala suka

Gość gość
obie mają klapki na oczach.

Gość gość
13:26 Taką sobie wziąłeś to skąd to marudzenie? Jak okazała się taka zła to puść ją wolno. Na 99% przy innym rozkwitnie bo ty już jej nie kręcisz.

Gość gość
14:58 Właśnie jesteśmy w trakcie rozwodu. Dla niej to był wielki szok że można się rozwiesc przez sex. Myślę że do nowego roku wszystko będzie już za nami.

Gość gość
Nigdy kochanka nie bedzie dobra zona, bo kochanki chca sie tylko jeeebaaac, i to im w glowie jak najczesciej i bez zobowiazaj jak najdluzszego h/u/j/a w pchizdzie miec

Gość gość
Dlatego trzeba szukać żony od dooopy strony. Najpierw sex i jak w tym jest dobra i chętna to można się zastanawiać nad innymi cechami.

Gość gość
Najczęściej jeśli facet ma kochankę. To brakuje mu tego czego nie może dać mu żona. Lub szukanie czegoś nowego!! Nowych doznań nowych urozmajceń Nowego ciała. Tyczy się to i żon i mężów. Osobiście nie jestem zwolennikiem zdrad i być kogoś na boku. Lecz jeśli w związku czegoś brakuje to szukamy odskoczni.!!

Gość gość
Kochanka poprostu ma ochotę i chce uprawiać sex, a żona nie dość ze nigdy nie ma ochoty, to nigdy nie chce uprawiać sexu. Moim największym błędem życia było ślub z moja żona, nie polecam nikomu, odradzam wszystkim

Gość gość
A najgorsze jest to że wystarczy aby one postawiły sex na pierwszhm miejscu i byłyby kochane, adorowane i rozpieszczane. Ale nie. One wolą jakieś inne, ważniejsze w ich mniemaniu rzeczy. A pozniej skutki są jakie są.

Gość gość
taa na pierwszym miejscu. Ciekawe co by jeden z drugim powiedział jakby żonka chętnie się wypinała dawała we wszystkie dziury codziennie ale zaniedbała dzieci, dom i nie pracowała :)

Gość gość
Zawsze jest tłumaczenie zony ze kusi dbać o dom, dzieci itp. A powiedzcie mi drogie zony jakim cudem kochanka potrafi dbać o dom, dzieci, sama siebie i w dodatku spotykać się z kochankiem na upojny i ostry seks? Jakieś nadprzyrodzone moce? Poprostu tłumaczenie ściętej głowy

Gość gość
Dokładnie. My mamy jedno dziecko i żona jest ciągle "zarobiona" i zmęczona. Kochanka jest samotna matka 2 dzieci i mi.o wszystko ma czas i energię.

Gość gość
Kochanka jest chętna i w dobrym nastroju, bo nie widzi tego swojego *****cza na co dzień - rozwalonego na kanapie i grzebiącego sobie w jajach, w rozwalonych śmierdzących ciuchach, pierdzącego i grzebiącego w nosie. Dlatego takie wesolutnie i radosne. Żona jak się na wieprza napatrzy, to trudno żeby skakała na wysokości lamperii. Co innego jak zabawia się z atrakcyjnym, młodym i chętnym sąsiadem czy tam innym kolegą z pracy ;) Kogo kręci taki opatrzony, podstarzały knur, który myśli i zachowuje się jakby był ósmym cudem świata :O Cała zagadka.

Gość gość
Tu akurat się zgadzam ale wiadomo że to działa też w druga stronę.

Gość gość
Z kochanką jest inaczej. I zrobi to czego zona nie robi

Gość I tyle
Odp na pytanie: ochotę.

Gość gość
po pierwsze poprostu ma ochotę czego o żonach nie można powiedzieć.

Gość gość
Kilka tematów poniżej jest o zimnych żonach... Zimne ryby czy coś takiego tam masz odpowiedź co daje kochanka

Gość do 10 14
Jednoznaczny wniosek z tego, co napisałaś (bo na pewno nie napisałeś) dla facetów: W żadnym wypadku się nie żenić. Tego, czego kobieta nie lubi widzieć, nie będzie widziała!