Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2018 tylko o tym, aby zacząć wszystko od nowa... Poznajmy się na prawdę, dajmy sobie szansę... To tak niewiele, nie miejmy do siebie żalu... Tak czasem bywa, ale wiedz jedno nigdy ale to nigdy złego słowa na Ciebie nie powiedziałem, zawsze myślałem pozytywnie...nie potrafiłem okazać prawdziwych emocji o czym myślałem, ja i Ty zamknięta byłaś w sobie, nie chciałem Ciebie zranić, czy spowodować Tobie przykrość, może poniekąd tak wyszło...po prostu nie zrozumieliśmy, nie potrafiliśmy szczerze ze sobą porozmawiać, nie wierzę że czegoś do mnie nie poczułaś, odbieram jakby jakieś myśli, ale z drugiej strony nie widuję Ciebie na co dzień, nie mamy kontaktu a szkoda, nie wiem gdzie szukać Ciebie mam, nie wiem czy kogoś masz, czy mieszkasz jeszcze tam... poniekąd jeżeli tu natrafisz to będziesz wiedzieć, po moim stylu pisania że to Ja Piotr...ten poniekąd taki trochę marzyciel, ale po dobrym sercu, który chciał i chciałby z Tobą być, lecz dawno temu przystopowalas mnie, ale dlaczego tego do dziś nie wiem... wiedz jeszcze, że po prostu kocham Ciebie pomimo że nie byliśmy razem, jestem w tym szczery, nie wierzysz to porozmawiajmy pierwszy raz ale szczerze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach