Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam fajnego gorala dwa lata starszy

Polecane posty

Gość gość

Bylam z znajomymi w Zakopanem bardzo duzo zwiedzilismy bo Ci znajomi wynajeli przewodnika ktory nam prowadzil po najatrakcyjnejszych miejscach. Ten przewodnik byl bardzo mily starszy dwa lata.gdy zegnalismy sie z nim to zaprosil mnie ze chce jak najszybiej mnie ujrzec zebym przyjechala i o nic sie nie martwila on caly moj pobyt zorganizuje.Jestem z nikim nie zwiazana, bo chlopak zostawil mnie, dlatego bardzo zastanawiam sie nad realizacja tego zaproszenia, tylko jeden problem ze nie wiem jacy sa gorale. Czy ktoras z was spotkala gorala i z nim sie spotykala prosze podzielic sie z doswiadczeniem

Gość gość
Górale są specyficzni, takie państwo w państwie. Złośliwi mówią o nich, że tylko dutki , panie, dutki dla górala liczą się. Te zakopiańskie i nowotarskie górale to są panocki, że ho, ho...:)

Gość gość
Tyle, że podobno potrafią się zorganizować całą wsią, jak im się coś nie podoba, nie tak jak gdzie indziej, że każdy gada do sąsiada i nikt nic nie robi, a górale jak się wkurzą to i wójta wykurzą :)

Gość gość
A jacy sa w lozku czy ktos cos na ten temat wie albo

Gość gość
Jakie państwo w państwie? Co ty p********z? Górale to wielcy polscy patrioci. Ludzie konserwatywni, wierzący w Boga i w porządku ludzie. Państwo w państwie to masz w Katalonii, albo w Belgii, gdzie żyją dwa skłócone narody.

Gość gość
góralki mają w poprzek podobno .

Gość gość
dziś Kiedyś moja koleżanka z UK mulatka pojechała w Tatry na wakacje, to powiedziała, że górale pier'dolą lepiej niż murzyni :)

Gość gość
16.28 - Goralenvolk...nie znam się zbyt dobrze na historii, ale coś takiego obiło mi się o uszy, więc sprostuj jeśli możesz.

Gość gość
Każdy ma pole ponad 20 cm

Gość gość
gość dziś Wykeowany przez nazistów koncept górali jako narodu zosta stworzony po to by szybciej wynarodowić podbitą Polskę, a dzięki czemu wcielić góralów do rasy aryjskiej (oczywiście tylko tych o odpowiednich cechach, jak blond włosy, niebieskie oczy itp) Z nielicznymi wyjątkami większość górali pokazała nazistom środkowy palec.

Gość gość
Adresadke nie interesuje polityka tylko jak t temacie poznala chlopaka i chce sie z nim spotkac po co i na co to jej sprawa o moze chetnie by sie z goralem przespala ale nie zna ich blizej i dlatego sie pyta