Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy odpycha fizycznie

Polecane posty

Gość gość

Jak was ktoś odpycha fizycznie, ale nie to, że nie macie o nim fantazji, tylko jak nawet was dotknie czy próbuje złapać za reke to was bierze obrzydzenie-czy jest szansa, że się to zmieni? Rozmowy są okay, ale coś jakbym rozmawiała z bratem. Nie oczekuję piorunu z nieba ani motyli w brzuchu, ale fizycznie czuje wstręt, jak mnie nawet lekko dotknie w rozmowie. Najgorzej, że zaczynam czuć niechęć do kolejnych spotkań. Facet nie jest brzydki-parę moich znajomych go widziało, wg nich on jest całkiem całkiem, a mnie od niego odrzuca :( Miał ktoś podobnie?

Gość gość
Po prostu ZERO chemii z Twojej strony. Kiepsko to widzę. Chyba, że nigdy nie zależało Ci na jakości fizycznego kontaktu z facetem i potrafiłabyś się do tego zmuszać dla dobra związku? Ja np. nie wyobrażam sobie być w takim związku, bo uwielbiam czuć silne pożądanie do faceta. No ale każda kobieta jest inna.

Gość gość
15:02 Z ex miałam tak kiedy, że jak go poznałam, to też motyli w brzuchu nie było, taki pociąg na poziomie zero. Ani mi się nie podobał, ani nie odpychal. W miarę spotkań zaczął mi się jednak coraz bardziej podobać z charakteru a także z wyglądu, a po 2 miesiącach poszliśmy do łóżka. Potem wystarczy tylko, że mnie dotknął, a ja już byłam jak ogień. Z tym czuje poproszę obrzydzenie, chociaż jak rozmawiamy jest ok. Tylko, że pomału nawet jak Tylko rozmawiamy zaczyna mnie drażnić, a jak mnie muska palcem po ręce w rozmowie-wiecie jak to jest- to czuję obrzydliwosc.

Gość gość
To KOMPLETNIE nie ma sensu. Chcesz się tak męczyć kilka lat albo nawet całe życie? Masakra. Skoro aż tak facet Cię odrzuca to na serio nie ma sensu.

Gość gość
15:09 No właśnie czarno to widzę. Miałam nadzieję, że i się zmieni, ale nie wyobrażam sobie seksu z nim. Nawet pocałunku. Ale nie jest brzydki czy co, po prostu odrzuca mnie, tak jak brat.

Gość gość
Mam jednego takiego przyjaciela, którego uwielbiam i kocham jak brata, zawsze go bronię, wiele razy mu pomogłam itd. ale jednak totalnie mnie nie pociąga. Nie potrafiłabym nawet go pocałować. Wolałabym już pocałować się z koleżanką niż z nim, chociaż jestem hetero :D Cóż, kobieca seksualność jest skomplikowana :D

Gość gość
paru znajomych powiedziało,że jest ok. a jakby powiedziało,że nie jest ok. to co,olałabyś go głupia k***o czy wtedy posuwali by cię znajomi ?

Gość gość
i jak cię odpycha fizycznie tępa szmato to się za to nie bierz bo źle skończysz i nie pytaj na przyszłość znajomych o wszystko,a zwłaszcza czy im się ktoś podoba bo ty masz wątpliwości i najlepiej z taki podejście w ogóle sobie odpuść związki i sama się baw łechtaczką

Gość gość
gość dziś Pewnie ma w wieku kwestiach inne poglądy, których nie akceptujesz albo styl zachowania jakiego nie znosisz u mężczyzn. A może wspomina nadto o swojej byłej, w której był tak szaleńczo zakochany?... ;) Po co się z nim spotykasz w ogóle, z kimś kto jest Ci obojętny? Bez sensu.

Gość gość
16:54 Głupi ch-u-ju, k*****a to twoja matka :D

Gość gość
A co gdy może nie odpycha fizycznie tzn fajnie jak się trzymamy za ręce idziemy objęci czy przytuleni.ale jakiegoś większego pożądania nie czuję żeby np iść do łóżka. Jeśli chodzi o pocałunki to ja wogole tak mam ze pocałunki z języczkiem średnio mnie podniecają dla mnie mogłyby nie istnieć.

Gość gość
Nic z tego nie będzie!

Gość gość
Może się rozkręcisz. Jeśli nie odrzuca cie chodzenie za rękę i pocałunki. Inaczej nic z tego nie będzie.