Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie panie oglądać penisy

Polecane posty

Gość gość
"Jara Was patrzenie na tego samego k****a od 2 lat?" x a jara was oglądanie tych samych hejtów pomiędzy tymi samymi dziadziami i ciociami od 15 lat? :D

Gość gość  TB
Nie "na dworze" tylko "na polu" :D Już za zimno na Kryspinów i plażę nudystów... W przyszłym roku. Wcześniej będą wakacje w ciepłych krajach i pewnie się przydarzy jakieś golasowanie, ale daleko.

Gość gość
dokladnie, sama widzialam juz jego rozne fotki setki razy, tak samo tego kolesia co ma 10cm. Oni to chyba blizniacy, co chwile jeden i drugi wrzuca zdjecie swojego ptaka, rzygam już nimi. dajcie pokazac sie innym, te sie obrzydly. dziewczyna wczesniej widze to samo juz ma jak ja... czyli dosyc

Gość gość
Ja mam brzydkiego :(

Gość gośc TB
jestem prawiczkiem i nie jestem za ladny wiec wątpie aby jakas chciala mnie rozprawiczyc. Pokazuje swój sprzęt tutaj po to żeby znaleźć jakąś chętna lub żeby mi poocenialy.

Gość gość  TB
O, zasłużyłem już na podszywy :D Nie, prawiczkiem byłem dawno temu o co do urody... no cóż, nie mnie to oceniać, ale zdecydowanie nie narzekam :)

Gość gość
Starszy pan o ksywie "dziewczyna wczesniej" :D :D :D :D

Gość gość  TB
: "widzialam juz jego rozne fotki setki razy" -- no to musiałaś wracać i klikać po kilkadziesiąt razy, bo fotek było raptem kilkanaście "dajcie pokazac sie innym" -- serwisy typu fotosik, zapodaj.net i mnóstwo innych są dostępne i darmowe dla wszystkich, nie blokujemy ich z bliźniakiem :) PS. nie mam bliźniaka oczywiście :D

Gość gość
dobra, w*********j ścieku, jesteś jakiś ciapaty stulejarz

Gość gość  TB
gość dziś : Dobranoc. Popracuj nad kulturą wypowiedzi, bo będziesz prawiczkiem do końca życia.

Gość gość
Zapytaj się siostry czy jestem prawiczkiem :)

Gość gość
Typie Ty masz nogi jak wykałaczki, mój k***s jest grubszy niż Twoje nożki i jakiś c**eusz taki z ciebie. Może twoja mame pomylilem z siostra, heheszki smietniku. C***a bym sobie dal uciac ze taki prawik jak ty jeszcze nie zamoczyl berla, ba golej lochy na zywo nie widziales pewnie

Gość gość
póki co to Ty się chwalisz od xx czasu w każdym poście tymi samymi fotkami wkoło, masz z 10 fotek tych samych i przez 2 lata co chwile inne wysyłasz. Po drugie masz małego c***a ze stulejka, szanuje za to że takiego malego koliberka nie wstydzisz się pokazywać. Ciało jak u 10 latka w dodatku jakiś ciapaty c**eusz na damskiego liścia :)

Gość gość
TB: ty chyba masz na serio 14 lat, że się wdajesz z dyskusję z debilnym trollem.

Gość gość
Pewnie że tak, a i tak mam większego niż Twój mikro koliberek. Co do zdjęc to sam dobrze wiesz o co chodzi, chyba że jesteś amebą umysłową, w sumie po tym jak jesteś s******lony i ciapaty to wszystko możliwe. Powiedzmy że łykąłem to że nie jesteś prawikiem, to mając loszke i co bzykać po co wrzucasz po wszystkich tematach z całego dnia i wrzucasz swojego małego koliberka? i masz pewnie z 20 zdjęć zapisanych i wiecznie je wysyłasz non k***a stop. Jak dobrze pamietam to chwaliles sie że opalonego malego masz albo ze jakieś s******lone emo fryzury na jajkach... albo Ty sam siebie kłamiesz albo jakieś s******lenie masz albo laska nie chce sie ****** z takim małym k*****m i próbujesz na necie zwrócić uwagę na siebie albo masz wyimaginowany świat

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy wiesz, ale xx osób mu tutaj to pisze, a nie tylko jedna. Dwa - on sam siebie broni i pisze bez nicku że niby racje ma. Ty masz kilka osób za trolla, bo mu mówią prawde?

Gość gość
To nieźle się tam bawisz, kisne. Szkoda tracic czasu na rozmowe z kimś o tak niskim IQ i nie ogarnięciem życiowym.

Gość gość
Ha ha ha ha. Jeden dorodny fiutek I zaraz tyle hejtu. To dużo mówi o userach tego forum ha ha ha. :-)

Gość gość
Maly to dorodny? nie powiedziałabym ;c było tutaj sporo ciekawszych.

Gość gość
Serio się sugerujesz takim testem? Dobry kocur jesteś jednak :PogChamp: dla Ciebie

Gość gość
Ej, miało być o penisach a nie o IQ krakuska ze sporym fiutkiem!

Gość gość
Moja żona chyba lubi bardzo bo często nawet jak siedzimy razem na tapczanie przed telewizorem to wyciąga mi i bawi się nim.

Gość gość
Jak czuję się podniecona to szukam w internecie filmu z masturbującym się młodym chłopakiem i zaraz po kilku *****ch po zdjęciu majtek mam ogazm