Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie panie oglądać penisy

Polecane posty

Gość gość
zamknąć dziób bo wiatr wieje i wam coś wleci niechcący tu jest temat o penisach nie podoba się to wypad z baru a nie doszukujcie się jakichś ników srików i c***j wie kogo

Gość gość
hejterka sprzed monitorka w amoku, niech sonie poużywa skoro nie ma ciekawszych rzeczy do robienia w życiu niż wyzywanie obcych sobie osób na forum, imitacja kobiety :)

Gość gość
Sami, kochanie 👄 :D

Gość gość
Boso w sukience Gość iks i dziesiatki podobnych szukaj tam gdzie pokazuja gole kutafony:D

Gość gość
jak widzi w facecie jakąś babę to niech s*******a do psychiatry a nie siedzi na forum i p******i jak czubek kto to k***a jest do c***a

Gość gość
Teraz facetem jesteś:D:D:D jprl!:D

Gość gość
Siedzi tu taka jedna karyna i wid******ażdym piszącym tego kogo w danej chwili chce. Przecież to jakiś obłęd albo demencja.

Gość gość
k***a jak piszesz pod moim adresem to jestem facetem bi i nie bierz mnie za jakiś kobiecy nick bo masz chyba coś z głową

Gość gość
to nie obłęd to choroba

Gość gość X
Prawdziwi Polacy w pełnej krasie :-) W niedzielę pewnie do kościółka deklarować, jak bardzo bliźnich kochamy...

Gość gość
Ja piórkuje urojenia,obłęd,czy sraczka? Łazić po forum i szukać sobie nicka na chybił trafił bo a nóż trafię to już zakrawa o psychozę maniakalną.

Gość gość
O kurfa:-D:-D:-D geya wziąć za salamandrę :-D:-D:-D gratulujemy.

Gość gość
Buhahahaha:-D Dobre w chûj

Gość gość
ja najbardziej lubię mieć je w którejś dziurce a zwłaszcza w dupci

Gość gość
Mogę zostać twoją calineczką zbójniku:-P

Gość gość
O, Rumcajs potrafi fotki robić. I to już go różni od większości facetów-sierot z tego forum co zdjęcia czajnikiem strzelają...

Gość gość
a czemu czarno-białe

Gość gość
Do popatrzenia i nic więcej

Gość gość
TB fajny jesteś

Gość gość
ten TB to typowa ciota tego forum, 20 temat dzisiaj już wrzuca swojego chujowego pindolka, wolałabym 5cm k****a niż to coś paskudne, totalni c***owate ciało i nie pasuje ta fujara, jest fuj, obleśna. Nie wiem czy Ty masz jakieś problemy ze sobą że po 2312312 pokazujesz tego samego k****a czy co? Nie możesz znaleźć dziewczyny która by Ci nastawiła? albo jesteś tak paskudny że każda ucieka? od 2 lat spamujesz tutaj codziennie zdjecie swojego k****a, jak to Ci sie nie nudzi?

Gość gość
Ojej, jakaś sfrustrowana żona której stary gruby mąż ma 5 cm zwiotczałego ślimaka się nagle oburzyła :-D

Gość gość
Jara Was patrzenie na tego samego k****a od 2 lat? Ten koleś tylko pokazuje to, że jest nieudacznikiem, skoro facet przez 2 lata nie może ogarnać laski na ******ie i tylko wysyła fiutka na forum to co to za pi$da? Nie wiem czy wiecie chłopaczki, ale ŻADNA laska nie poleci na faceta, który jest c**euszem.

Gość gość
Samansara poleci :D:D:D

Gość gość
Może on czeka na faceta :)

Gość gość
Niezła myśl ;)

Gość gość  TB
gościu i : wchodzisz na forum EROTYCZNE, do wątku "Lubicie panie oglądać penisy", klikasz na link do fotki, a tam... tadam tadam, penis. Spodziewałeś się szarlotki, czy kotka w kuwecie? Kto cię zmusza do czytania takich tematów i klikania w linki?! Twoje wypociny o moim codziennym spamowaniu i setkach postów są mniej więcej tak prawdziwe jak przemówienia naszego obecnego premiera -- głupi uwierzy, mądry się śmieje lub płacze. Oraz naprostuję ci proste nieporozumienie w twojej głowie: fakt wrzucania fotek do internetu nie ma nic wspólnego z tym jak mi idzie z obecną dziewczyną :P

Gość gość
Dobra, ale wrzucać 20 razy swojego k****a dziennie od 2 lat na to samo forum? Każda osoba na pamięc zna Twojego k****a, myślisz że jak kolejny raz wrzucisz to będzie inny? Zamiast fifolka tutaj pokazywać to wyciągnij go na dworze, zobaczymy czy taki kozak będziesz.