Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś Wam pisałam o moim młodym sąsiedzie który się buduje

Polecane posty

Gość gość

o chłopaku, który ma 26 lat a stawia dom, założyłam normalny temat zastanawiając się skąd może mieć tyle kasy, to żeście mnie zwyzywali, abym nie pchała nosa w nie swoje sprawy, że pewnie uczciwie zarobił, może jakiś programista, ciul wie kto :d Tak legalnie, że w piątek o 6 rano jak wstawałam do pracy (mam okno na jego podwórko) dwa busy policji w kominiarkach i z karabinami wchodzili mu do domu i wyprowadzali go w kajdankach :D Wyzywaliście mnie od biedaków, więc wolę być biedna niż mieć takie akcje :D

Gość gość
No i co? Wpłaci kaucję i wyjdzie - stać go ;)

Gość gość
O, to dom niedługo będzie na licytacji komorniczej. Gdzie to? Może zakupię pół darmo!

Gość gość
To jeszcze nic nie znaczy, to mogą być jakieś przestępstwa podatkowe, za które mu nic pewnie nie zrobią. Zresztą i tak ma łeb! w tym wieku chate stawiać, nieważne skąd kasa, ale potrafi ją zdobyć.

Gość gość
Sasiadeczko ,pewnie go wkopalas,a teraz kupisz ten dom.

Gość gość
Do niego stale jakieś auta przyjeżdżały, kilka razy dziennie. Z tego co wiem, bo to głośno o tym, to chodzi o papierosy. Ja już nie widziałam, ale sąsiadki gadały, że w południe w piątek, wyciągali papierosy od niego z domu i ponoć dużo. Ja nikomu nie zazdroszczę, zastanawiało mnie skąd w tym wieku taka kasa, no ale teraz już wiem i tym bardziej nie zazdroszczę.

Gość gość
Narkotyki. Naprawdę uważasz, że ma łeb? Kretynka.

Gość gość
gość dziś A myślisz, że jemu coś zrobią? Znam podobną historię, też młody chłopak, kasy jak lodu, kiedyś go policja zamknęła na kilka dni i zaraz wyszedł do dzisiaj wolny, jeszcze lepszymi autami jeździ niż jeździł. Sama jesteś kretynka!

Gość gość
Na pewno ktoś go przeskarżył z zazdrości i się nim zainteresowali bliżej , a ludzie są uczynni.

Gość gość
Pamietam za dawnych czasów mój kolega miał kłopoty jak wystawił dom .Doniesli na niego sąsiedzi i musiał się tłumaczyć skąd wziął pieniądze . Wyjaśniał , ze rodzice mu pomogli , nie było to prawdą , ale udało mu się

Gość gość
Szczerze autorko, podjebałaś go?

Gość gość
Oj autoreczka sąsiadeczka, której żal doopę ściskał pewnie podpieprzyla sąsiada!! Zawistni ludzie co was obchodzi z czego sąsiad buduje dom i żyje?! Tez kombinuj, a nie zazdrościsz! Co za ludzie. Ja nie zaglądam nikomu do łóżka i portfela. Nie pojmuje takich ludzi jak autorka niniejszego tematu!! :D

Gość gość
Nikt go nie musiał podpieprzac, moze psiarscy go obradowali od dawna?

Gość gość
Ot wielki wyczyn tez w wieku 28 lat postawilam dom.Da sie jak sie chce.oczywiscie nie full wypas ale mam swoj kąt .

Gość gość
Jak budowali autostradę może go wysiedlenia dali odszkodowanie i buduje się gdzie indziej.

Gość gość
Niech sobie robi tymi fajkami, skoro ma możliwość! Co Cię to obchodzi autorko?! Żal dupę ściska, bo chłopaka ma 26 lat i sobie bardzo dobrze radzi w życiu?! Idiotka!

Gość gość
Nikogo nie podkablowałam i nikomu niczego nie zazdroszczę! A Bohater tej opowieści jest już w domu, czyżby Polski system prawny był zakalcem?

Gość gość
Nie słuchaj ich, nie dość że puszczalskie to jeszcze złodzieje im imponują, patologia zwyczajna! :-)

Gość gość
Zazdrosnica level hard

Gość gość
Tu o problemy jest ziomek nie trudno, mogą Cię złapać, ktoś może sprzedać Drogi kolego licho wciąż nie śpi, a więc uważaj, z czym byś nie biegał Niejeden wjebał się bezpowrotnie, PiS jest u władzy, brak tolerancji Dla tych, co łamią w tym kraju prawo, niewiele trzeba, siedzisz na sankcji To, co w Holandii jest ziomuś legalne, u nas nie będzie nigdy, zapomnij Wielu znajomych siedzi za handel, handel zalicza się tu do zbrodni Nie bierz nic od nich, jeśli ich nie znasz, nawet na chwilę w gadkę nie wdawaj Kontrolowany zakup jest w modzie, to nie dilerzy, to stróże prawa Ktoś Cię pomawia, masz przejebane, się nie wywiniesz, oj nie tym razem Ciasne kajdanki, kipisz na hacie, prokuratura, zjeżdżasz na bazę Po znajomości dobrze Ci radzę, zachowaj czujność, pilnuj się ziomuś Staraj się zbytnio nie rzucać w oczy, no i nic nigdy nie trzymaj w domu Nie mów za dużo do telefonów, w koło zbyt wiele osób nieszczerych Psy mają swoich informatorów, mają podsłuchy, mają kamery Zmieniaj numery niczym bieliznę, kartę rejestruj tylko na słupa Twierdzisz, że wcale nie ma przypału, lepiej się kurwa weź nie wygłupiaj Niejedna grupa już tu poległa, mam przyjaciela co robił w prochach Dycha wyroku, przepadł majątek, niewiele wskórał dobry adwokat Wsłuchaj się w wokal, wiem o czym mówię, znam to z autopsji, a nie ze słuchu Zbieraj pocztówki albo modele, nie kolekcjonuj lepiej zarzutów