Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z chorą kobietą

Polecane posty

Gość gość

Czy opłaca się wchodzić w związek z kobietą, która do końca życia będzie borykać się z problemami zdrowotnymi? Jest to dosc poważna choroba związana z kobiecymi hormonami. Ja chciałbym mieć dziecko, a ona prawdopodobnie będzie miała problemy z zajściem w ciążę.

Gość gość
Raczej nie.

Gość gość
Zostaw ja to niema sensu

Gość gość
jesteś wolontariuszem czy frajerem

Gość gość
A co to za choroba_

Gość gość
Niedoczynność tarczycy.

Gość gość
Por***aj i zostaw

Gość gość
Ja tak zrobiłem z inwalidką na wózku,p*****ałem,pałe mi wyssała parę razy,głupot naobiecywałem i zniknąłem bez słowa jak mi się znudziło :-D

Gość gość
Trochę mi jej szkoda bo to nie głupia dziewczyna. Dobrze się dogadujemy.

Gość gość
Haha no to poważna choroba :D

Gość gość
Przeciez to nie koniec swiata, ale skoro to taka bariera dla Ciebie, to ja zostaw. Niech znajdzie sobie kogos, kto ja pokocha bez wzgledu na okolicznosci. Mnostwo kobiet sie z tym boryka, a duzo z nich ma tez dzieci.

Gość gość
A kto Ci noopowiadal że przy niedoczynność tarczycy dzieci nie można mieć? Ja się lecze i mam dwójkę.

Gość gość
To niema sensu , juz sie zastanawiasz , czyli nie kochasz ,zapomnisz o niej w dwa dni , niema sensu sie w to pchac

Gość gość
Buhaha...no,i powiesz nam,ze niedoczynnosc tarczycy jest powodem do rozstania.Sam z pewnoscia masz uja z niedoczynnoscia wzwodu.

Gość gość
Ona mi powiedziała, że długo się starała o dziecko z poprzednim partnerem i niestety bez rezultatów. Czytałem w Internecie, że przy tej przypadłości jest duża szansa na to że dziecko może się urodzić z problemami neurologicznymi i innymi zaburzeniami.

Gość gość
Niedoczynność wzwodu prącia preciska

Gość gość
To ja zostaw i tyle. Po co na siłę się pchać jeśli ci nie pasuje.

Gość gość
Ty masz niedoczynność mózgu . To grozniejsze.

Gość gość
Grzecznie się pytam bo boję się że urodzi się roślina, a wy po mnie jedziecie jak po jakiejś szmacie.

Gość gość
Na to nikt ci nie da gwarancji nawet ze zdrową jak ryba. Chyba to rozumiesz.

Gość gość
W twoim przypadku nie oplaca sie.A najlepiej najpierw postaraj sie o dziecko a jak sie urodzi dwoje to dopiero zwiazek,bo zawsze jest ryzyko ze bedzie bezplodna, nawet ta zupelnie zdrowa.Lepiej nie wchodzic w zwiazek niz potem zostawic.Tak a propo, nie bylabym zainteresowana facetem twojego pokroju, mysle ze zostawilbys bez skrupolow zone jakby zachorowala na raka i wyszly wlosy po chemioterapii czy oparzyla twarz i zbrzydla.Z tego co wiem niedoczynnosc tarczycy jest powszechna u kobiet, wiele nawet nie wie ze ma i jest uleczalna.Powiedziales ze ta dziewczyna ma problem z "kobiecymi hormonami", fakt ze tarczyca wplywa na wszystkie inne hormony, ale sama w sobie nie produkuje kobiecych hormonow.Wiesz ze tarczyca lezy w okolicach szyi a nie miedzy nogami?

Gość gość
Przedstawiles sprawe tak jakby byla jakas inwalidka.kazdy cos ma jak zapytasz, tylko nie kazdy otwarcie mowi o swoich dolegliwosciach.a zwiazek chocby z nalogowa palaczka to juz zagrozenie dla ciazy, a przeciez wiekszosc populacji pali i okazjonalnie sie upija do nieprzytomnosci, reszta to dziwacy, odludki i podejrzani

Gość gość
Przedstawiam tylko swoje obawy. Mam zamiar zostawić na tym świecie coś więcej po sobie niż tylko nieprzyjemny zapach, więc sprawa nie jest wcale taką blacha jak Ci się wydaje. Nie jestem też obłudy i wiem że kwestie zdrowotne są ważnym elementem życia rodzinnego. Wolę sobie zaoszczędzić straconych nerwów na przyszłość. Wy jakoś nie macie problemy z kategoryzowaniem i szufladkowaniem facetow pod wzgledem wzrostu czy zasobnosci portfela. I co?? Wam wolno?

Gość gość
Brawo trafione w 10 swiete slowa !!!

Gość gość
Kopnij szmate w p**de , niech szuka jelenia

Gość gość
To badz autorze uczciwy i nie ciagnij jej do lozka bo okazja ani nie dawaj nadziei zeby miec d**e do dawania tylko po prostu zerwij kontakt.kazdy ma prawo wybierac i przebierac ale na etapie kolezenstwa