Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka panny młodej slub cywilny mamy już dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, bierzemy ślub cywilny w maju, mamy troszkę po 30stce i 4 letnie dziecko. Mi się podobają te ukienki, bardzo, ale waham się co do koloru... mam blond naturalny wlsoy proste niezbyt gęste, do łopatrk, oczy szare. jestem blada. raczej szczupła, mał biust za to spore biodra. sukienkę chcę mieć szytą, takie mi się podobają co sądzicie :) https://bridesmaid.design/coffee-brown-knee-length-vintage-short-bridesmaid-dress-1075.html lub https://www.loveangeldress.com/products/chiffon-sleeveless-mint-green-bridesmaid-dress-short

Gość gość
To mietowa

Gość gość
Z opisu wynika, że masz chłodny typ urody, więc ta czekoladowa może być ryzykowna. Ta druga też nie jest idealna, ale dużo bezpieczniejsza kolorystycznie.

Gość marawstala
Ta brązowa jest ladniejsza

Gość gość
A nie lepiej kupić niż szyć?Od razu przymierzysz i wiesz czy pasuje do okazji i Twojego typu urody.

Gość gość
Ta miętowy bardzo ładna. A ta czekoladowa to bardziej na stype niż na ślub. Nie piszę tego złośliwie. Na ślub lepiej jaśniejsze kolory moim zdaniem.

Gość gość
gość dziś Bo biała nie będzie pasować do jej typu urody.

Gość gość
Bialy jest uniwersalny. Ma wiele odcieni. Nawet jesli nie bialy to moze ecru.

Gość gość
Czekoladowa nie. Nie na ślub. Tak szczerze to mi sie obie nie podobaja. A moze cos w kolorze ecru lub pudrowy roz?

Gość gość
gość wczoraj A próbowałaś te wiele odcieni znaleźć? ;) Mam chyba ten sam typ urody co autorka (tzw. lato, w delikatnej wersji), mogę nosić biel ale to musi być biały złamany, albo taki lekko niebieski, albo leciutko cytrynowy ale nie kremowy. To nie ecru, którego owszem, jest sporo ale to są odcienie już ciepłe, w których wyglądam po prostu źle. I po dyskusji z krawcową odpuściłyśmy, bo albo bylo nie do znalezienia, albo było ryzyko, że przy gorszych zdjęciach suknia będzie wyglądać jak przykurzona. Postawiłyśmy na suknię 2 kolorową: dół ecru a góra w moim odcieniu fioletu (gorsetowa). I to był strzał w 10 :)

Gość gość
Tu autorka, dziekuje za wypowiedzi. No wlasnie ta brtazowa mi sie bardziej podoba ale moze kolor inny, np bardzo jasny fiolet, taki krokusowy moze. przymierzalam juz bardzo podobne sukienki (kroj) I w obu fasonach mi dobrze. Jeszcze ta mi sie bardzo podoba: https://www.zalando.co.uk/anna-field-cocktail-dress--party-dress-zephyr-an621c0yi-j11.html?zoom=true

Gość gość
na ta ostatnia sukienke to jestes juz nieco za stara ...

Gość gość
za stara>>??! mam 33 lata :O nie 53

Gość gość
gość wczoraj gość dziś Bo biała nie będzie pasować do jej typu urody. xx Taaa....ale jakby to był ślub kościelny, to ta biel jakoś by nie przeszkadzała.

Gość gość
gość dziś To nie jest krój przyjazny małobiuściastym. Ta brązowa zresztą też nie, nie powinnaś sięgać po coś, gdzie na górze "nic się nie dzieje", i w dodatku jest ona zabudowana pod szyję.

Gość gość
gość dziś Jak komu. Ja też sobie nie wyobrażam siebie w bieli, gorzej wyglądam tylko w pomarańczowym.