Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale ostatnio na durnych trafiam

Polecane posty

Gość gość

jeden, którego znałam 5 minut powiedział że go strasznie bolą plecy po pracy i zapytał czy umiem zrobić masaż później znów mnie o to prosił, drugi o drugiej w nocy z daleka krzyczał czy nie poszłabym z nim na piwo(obcy), nawet dobrze nie widziałam jak wygląda, trzeci po krótkiej rozmowie pytał czy kiedykolwiek miałam chłopaka.... oczywiscie sklamalam że tak, nic mu do tego! JEST TO ODRAŻAJĄCE za kogo ci idioci mnie mają?:0 ciągle trafiałam albo na okropnie nieśmiałych mężczyzn albo na takich ******* (nawet nie chce myśleć jakiego słowa bym użyła). Jeszcze nie miałam szczęścia do normalnych. Nikogo tu nie szukam, chciałam tylko się wyżalić, bo tamtym nie powiedziałam, co o nich myślę.

Pl. To obecnie dziki kraj więc się nie dziw heh. Związki opierają się głównie na seksie bez dodatkowych prawdziwych więzi między ludzmi.

Gość gość
Ojej ksiezniczka na ziarnku grochu sie znalazła. Kup sobie kota fekalio bo na faceta cie nie stac :D

Gość gość
No straszne że jest tylu co myślą że mogą mieć coś łatwo i za darmo. W życiu nikt nie miałby szans zaprosić mnie na piwo najwyżej na kawę wino do drogiej restauracji i nie dotknęłabym nieznajomego a nawet gdybym miała chłopaka to musiałby to być poważny związek żebym była na tyle otwarta.

Gość gość
To zostaniesz stara panna, jedyne chwile uniesienia przezywajac pod wplywem, z byle kim, na byle imprezach. Pies z toba tancowal.

Gość gość
Zmień otoczenie

Gość gość
Musisz dobrze poszukać gdzieś jest tam twój wymarzony facet