Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jutro jedzie rano do lidla polowac na kurtke dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Ja musze wstac o 7.

Gość gość
Oj, te ubrania w lidlu chyba nie warte tego wstawania ...

Gość gość
Po ile te kurtki? Dla małych i dużych? Nie mam gazetki.

Gość gość
A po co? Wszędzie można kupić bez problemu i żałosnego "polowania".

Gość gość
Ja jeszcze nigdy specjalnie do lidla po nic nie jechałam. W zasadzie wcale tam nie jeżdżę, za daleko. W dodatku jakbym miała się przepychać po głupią kurtkę, buty? Ludzie, na głowę chyba bym musiała upaść.

Gość gość
Ja mam blisko, ale tj pisałam uważam, że te ubrania nie warte są przepychanek. Wiele razy w lidlu widziałam co się dzieje jak jest jakaś oferta, ludzie zachowują się tak, jakby dawali za darmo diamenty :-) mnie to zaskakuje :-) W lidlu nigdy ciuchów nie kupowałam, ale rajstopki, skarpetki dla dzieci i dla nas były mierne :-(

Gość gość
Ja to nigdy nie rozumiem tych szopek w lidlu....moja babcia czasem lata od samego rana bo coś tam ma być. Do mnie też dzwoniła: będzie to i to, pojedźcie sobie kupcie. A w życiu....moje dzieci mają ciuchy z lidla (upolowane przez babcie wlaśnie), ale wiele razy powtarzam: daj spokój, odpuść. Wiele sklepów jest, internet....po co się w lidlu przepychać?

Gość gość
To podajcie jakies konkretne sklepy, adresy internetowe gdzie kupi sie w miare rozsadnie cenowo kurtke czy inne ciuchy dlą dziecka.

Gość gość
do pani z 0.35. mam problem bo nigdzie stacionarnie nie moge znlesc kurtki dlacorki na zime. szukam w necie ale nic ciekawego nie ma.

Gość gość
Ja dla drugiego dziecka kupilam spodenki niemowlece I bluze. Jakosc? Spodenki cieniutenkie a bluza - material przecietny. Wzory zupelnie bez szalu. Za spodenki Dalam 7zl za bluze 10zl( promocja, ostatnie sztuki) I wiecej uwazam ze nie byly the ubrania warte.

Gość gość
Nigdy nie pojmę tego szału w Lidlu... Podobno ludzie biorą po kilka sztuk, a potem to i tak wraca do tych koszych, w których jest tak poprzerzucane jakby bomba wybuchła:/ Ja raz kupiłam dwupak body według mnie zbyt szerokie na szczupłe dzieci i się rozciągły szybko:(

Gość gość
A ja w tamtym roku kupilam za 50 zł przez przypadek rewelacyjna kurtke dla syna na zime. Jest gruba, ciepła i porządnie wykonana. Robilam zwykle zakupy i trafilam na kurtke :) jakość super :)

Gość gość
Podobno ludzie biorą po kilka sztuk, a potem to i tak wraca do tych koszych, w których jest tak poprzerzucane jakby bomba wybuchła:/ x U niektórych to chyba syndrom pustych półek w genach został przekazany..."Panie! Balerony rzucili!!!"...

Gość gość
Ja bardzo lubię ciuchy z Lidla . Jak jestem i sa jakieś kurtki, spodnie ,bielizna to kupuje . Dobre ciuchy i niska cena . Tak samo lubie rzeczy z FF z Tesco .

Gość gość
Chyba inne sztuki Wam się trafiają albo ja jestem jakaś wybredna. Kupiłam kiedyś w Lidlu bluzę, skarpetki i takie byle jakie, zwykłe, ff tak samo. Fakt, że kupiłam będąc normalnie po zakupy, nie na jakiejś akcji, więc może i jakość temu gorsza, ale nie polecam. W Lidlu kupuję wodę, coś z chemii, czasami jakieś wyroby kuchni świata, ciuchy jednak w sklepach z ubraniami.