Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcecie dziewice a...

Polecane posty

Gość gość

Chcecie dziewice na partnerkę życia a rzucacie się na wszystko co ma dziurę :/ Faceci to hipokryci. W takim razie po co używacie innych dziewczyn, może one tez chcą być jedynymi dla swoich partnerów a oszukujecie je i obiecujecie byle wsadzić, i potem te pustaki są odrzucane bo nie maja błony? Idioci, obyście zdechli na raka prostaty :)

Gość gość
Faceci tfu

Gość gość
Ja jestem dziewicą :O ale nie chce prawiczka, tylko kogoś doświadczonego ;)

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem i nawet dziewice mnie nie chcą :(

Gość gość
Dla mnie fakt czy kobieta jest dziewicą nie jest jakiś szczególnie istotny. W zasadzie w ogóle nie przywiązuję do tego uwagi. Każda z kobiet z którymi byłem, łącznie z obecną miała już wcześniej kogoś i nie widzę w tym nic dziwnego i złego.

Gość gość
Kobiety chca roochaczy a mezczyzni chca porzadnych kobiet. Ty powyzej na zone to zadna z wczesniejszych i obecnej nie chcesz bo sa szmatami, do seksu. Ale jej tego nie powiesz bo ci juz wiecej nie da.

Gość gość
gość dziś Ja jestem dziewicą pechowiec.gif ale nie chce prawiczka, tylko kogoś doświadczonego oczko.gif x I słusznie ;)

Gość gość
wczoraj I dlatego żadna nie została twoja żona, bo ktoś inny wcześniej ja naznaczył

Gość przegość
A kto powiedział że chcemy dziewice? To wy sobie wymyśliłyście że ten kawałek skóry to jakiś szczególnie cenny towar. Tymczasem z dziewicami same kłopoty. Nic toto nie umie, najprawdopodobnie ma niskie libido (bo jakby inaczej wytrzymała tak długo), oczekuje po pierwszym razie niewiadomo czego i na dodatek wdaje sie jej że nas obdarowuje jakimś skarbem, więc urządza z tej okazji cyrk. A po fakcie zastanawia się o co było tyle chałasu i ile lat zmarnowała bez seksu.

Gość gość
przegość dziś Otóż to!

Gość gość
przegość dziś Przeczytaj co to telagonia. Nie byłeś pierwszym? No to jesteś przegrywem.

Gość gość
Telegonia to coś, co można wrzucić do jednego wora z homeopatią, płaską Ziemią, jednorożcami i krasnoludkami.

Gość gość
gość dziś Skoro wierzysz w takie brednie, tzn., że sam jesteś przegrywem.