Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2018 Hej! Przychodzę tutaj z nadzieją, że może ktoś z was powie mi coś mądrego :D Rozpoczęłam naukę w technikum o profilu technik organizacji reklamy. Jakoś totalnie nie jestem przekonana co do tego kierunku, dlatego myślę o tym, żeby się przepisać do najlepszego liceum w mieście- wysoki poziom i gwarancja, że napewno wyniosę stamtąd wiedzę. W przyszłości chciałabym iść na studia medyczne. Problem w tym, że w obecnej szkole mam świetną klasę i bardzo boję się, że jeśli się przepiszę, to trafię na gorszych ludzi, tzw, elitę lub coś w ten deseń, albo nie wyrobię z nauką :/ Jestem raczej introwertyczką, ale otoczenie w jakim się znajduje ma dla mnie duże znaczenie. Jeśli wypiszę się z obecnej szkoły to już nie będę mogła tam wrócić bo jestem pewna, że będzie ktoś na moje miejsce. Chyba, że reklama jednak na coś mi się przyda? Totalnie nie wiem co mam robić :( Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach