Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhomosuperior

pawel lubacha live stream od 3 godzin kto oglada

Polecane posty

Gość gośćhomosuperior

pawel mowi "dajcie sobie spokoj z takimi komentarzami" wykrzywiajac buzie w grymasie cierpienia bo tam w komentarzach ludzie pisza mu ze umiera ze fajny beat box albo czemu ma odkurzacz do szyi ppodlaczony a to rurka od tracheotomii, pawel jest tetraplegikiem przypominam a mnostwo ludzi go przez to hejtuje

Gość gośćhs
www.youtube.com/watch?v=3mStMzJWXw8

Gość ArsenZawszeCzerwony
a to ciekawe co piszesz bo akurat ostatnio duzo sie pojawilo na jego temat komentarzy na judu'pie w wiekszosci nieprzychylnych znaczy ze jest zwykla parowa i sebixem a na potwierdzenie tego przytaczano jego patologiczne wypowiedzi z czatu nawet ta mini kobitka z tv trwam go hejtuje poza tym ludzie mu wypominaja ze niby taki niepelnospawny a pali i pije jak menel XD

Gość gośćhs
ja znam cala sprawe zaczelo sie od rafonixa to on nakrecil ten hejt pawel tez zle sie zachowal ale bez przesady to czlowiek z rozje'banym kregoslupem ruszyc obojczykiem nie moze a oni dalej sie nad nim pastwia masakra www.youtube.com/watch?v=6f_tkoeytAo

Gość gośćHS
normalnie mozna tam wejsc do niego na live i czytac ten czat i rozrywka jest przednia co oni mu wypisuja jak okrutnie typ lezy ze zlamanym kregoslupem nigdy do konca zycia juz nawet palcem lekko nie kiwnie a oni sie nad nim pastwia co ten internet robi z ludzmi jestesmy zgubieni hahahahaha

Gość gośćHS
to fakt ale ja to tlumacze tym ze jest po prostu mniej inteligentny no i troche odciety od swiata siedzi tylko z matka i rehabilitantka w tym domu jedyny kontakt ze swiatem to internet i ta kropka na nosie to dlatego moze nie wie jak sie zachowac zrozum ze to tetraplegik juz samo przebywanie w takim stanie degraduje psyche a on tak lezy 7 lat to juz nie mysli logicznie po takim czasie izolacji i schiz jakie na pewno codziennie go nawiedzaja a ci ludzie jeszcze mu banie ryja nie sadze zeby sprawiedliwe bylo pisac do polamanego typa zrob salto przez to ze gdzies tak zebral o denejty u magicala i napisal ze je'bac rafonixa mogli by mu juz odpuscic

Gość gośćHS
myslalem ze ja jestem psychiczny jak pisalem do okulicza ze ma raka a co tutaj sie dzieje to przekroczenie wszelkich granic podlosci ludzkiej hahaha