Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w polskim siatkarzu

Polecane posty

Gość gość
Jak widzisz naturalna uroda to za mało żeby ktoś cię chciał. X I myślisz, że muszę się przerabiać jak ona żeby ktoś mnie chciał? :D to jesteś w błędzie, ale nie chodzi o to. Poza tym, napisałam wyraźnie, że jest ładna i mi to nie przeszkadza, przeszkadza mi to, że znowu jakaś sztuczna Polka będzie rozpoznawana jako przykład polskiej urody. X Nikt na podstawie jednej sztucznej pokraki nie będzie sobie wyrabial zdania o wszystkich kobietach w danym kraju chyba że ma coś z głową. X Włosi tak. I oni mają z głową :D a poza tym sławne Polki nad wyraz robią się sztuczne. Czy to źle, że ktoś napisze jak jest? Przecież zaznaczyłam, że to jej wybór i że ma do tego prawo... gość dziś Jak to nie? ;) jak najbardziej :) gość dziś Może tak, a może nie... zresztą tematem mie byłam ja, a ona ;) Dobranoc.

Gość gość
Dlaczego w ogóle pisząc, że nie jest się fanem reprezentowania narodowej urody w ten sposób, od razu jest się kobietą, która ma się za ósmy cud świata? :D

Gość gość
Jak myślicie, będę mieć jakieś szanse na selfie z naszym kapitanem dziś na lotnisku? Wydaje mi się, że mogą być zbyt duże tłumy.

Gość gość
W wyglądzie pustak ceramiczny

Gość gość
Kubiak? czy żona Drzyzgi, bo już nie ogaraniam kto tu komu odpisuje

Gość gość
Zobaczę go już niedługo

Gość gość
Jakże bym chciała, żeby był wolny. No ale nie jest, więc nie ma co gdybać :P Żona rzecz święta

Gość gość
Na żywo wygląda jeszcze fajniej.

Gość gość
Chętnie poznam osobę, która też ma na niego fazę xD

Gość gość
Ile ty masz lat dziewczynko że fazujesz na punkcie facetów z tv? Ja rozumiem że ktoś się może podobać ale żeby się srac? Lekcje odrob na jutro.

Gość gość
Nie wiedziałam, że kafeteria jest tylko dla pełnoletnich/dojrzałych kobiet. Dziękuję za oświecenie...

Gość gość
Też byłam na powitaniu siatkarzy i potwierdzam. Wcześniej mi się niezbyt podobał, już byłabym skłonna stwierdzić, że Szalpuk czy Bieniek się lepiej prezentują. Jednak facet ma to coś. Chyba mnie trafiło na stare lata.

Gość gość
Też uważam, że Michał jest przystojny i tak dziwnie się z tym czuje, starzeje się... Haha

Gość gość
Widzę, że jest nas więcej, nie będę nikogo krytykować, bo uważam że to normalne. Jesteś kimś zafascynowana, podoba Ci się w jaki sposób się ubiera czy wypowiada w wywiadach teraz do tego doszło zwycięstwo w MŚ... No Kubiak ma to coś, mam nadzieję że udało się Tobie zrobić zdjęcie czy zamienić z Michałem parę słów :)

Gość gość
Miałam już nie wchodzić w ten wątek. Myślałam, że nikt tu nie napisze. A tu niespodzianka ;) Niestety nie udało mi się do niego podejść, choć byłam blisko niego i już w myślach robiłam sobie z nim zdjęcie :D Jednak stałam za tyloma kamerami, że szkoda gadać. https://ibb.co/kOFRjU

Gość gość
Przejdzie ci! :-) A swoją droga partnerki naszych siatkarzy sa przede wszystkim naturalne. Zdecydowanie lepiej sie prezentują niż partnerki/zony naszych piłkarzy, wszystkie na jedno kopyto... i jestem przekonana, że mają tez lepiej poukładane w głowach :) . I widziałam żonę Pana Michała podczas tansmisji MŚ - bardzo ładna kobieta.

Gość gość
Do gościa nade mną - zgoda, że ładna, ale trochę przy tuszy

Gość gość
Za to jej mąż jest naprawdę atrakcyjnym facetem. Wysoki, ale nie zbyt wysoki (co jest często w tego typu dyscyplinach), ładne rysy twarzy. Przede wszystkim jednak uwagę przyciąga jego sposób wypowiadania się (sugeruję się wywiadaem z 2018.10.01 ).

Gość gość
Ważne, że Michał jest z Nią szczęśliwy, mają dzieci, nawet jeśli ma te parę kilo więcej... Wygląd to nie wszystko. Tak właśnie wywiady, uwielbiam słuchać jak się wypowiada. A tam ktoś wyżej

Gość gość
.. pisał o kochance...

Gość gość
Pani Agnieszka Zatorska jest bardzo ładna :)

Gość gość
2018.10.07 Fajne zdjęcie ;) blisko byłaś, mogłaś krzyczeć :) jeszcze będziesz miała okazję.

Gość gość
Moim zdaniem wygląd to tylko dodatek ;) Najważniejsze jest uczucie i zgadzam się z Tobą pod tym względem.

Gość gość
Oj, piszczałam jak nastolatka na koncercie Biebera :D Też właśnie liczę na to, że może kiedyś się uda :)

Gość gość
Chyba żadna żona czy dziewczyna siatkarza obecnej reprezentacji nie jest typowo brzydka.

Gość gość
Uff, przeszło mi :)

Gość gość
No prosze, szybko ;)