Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie zachowanie mojego brata ciotecznego jest w porządku ?

Polecane posty

Gość gość

Piszę tutaj, bo w rodzinie nikt nie widzi problemu.Uchodzi on za grzecznego i miłego chłopaka, którego lubia wszystkie ciocie i babcie. Proszę o szczerą ocenę sytuacji i porady co zrobić. Mam brata ciotecznego, ktorego widzę od święta. Tak jak i tym razem, spędzalismy wspólnie wakacje. Jestesmy juz dorosli, ja mam 20 l. on 23. Na początku były podteksty seksualne, które zignorowałam. Czesto ze mna rozmawia w formie żartu ze się zakochał albo że ma na mnie ochotę,mówi,ze jestem śliczna,ze lubi mnie przytulac i na mnie patrzeć, ze chce miec mnie blisko siebie, chce mnie zjesc itd.. Czasami zachowuje sie na odwrot, udaje twardziela, mowi zupelnie odwrotnie itp. Zartuje-jak ktos go pyta czy wynika to z sytuacji-ze juz ma dziewczyne (mnie). Jest zazdrosny kiedy spedzam czas z innymi, kiedys wyszlam z kolegą a nie z nim i chciał zerwać kontakt, innym razem odwołał spotkanie tuz przed w ramach focha ze rozmawialam z jakims chlopakiem , a jak sie widzimy to przedłuza w nieskonczoność. Pozwalam sie przytulać, jego też przytulam ale ostatnio zaczal isc coraz dalej ,łapie mnie za kolano, za rękę, całuje i mowi ze to wygłupy. W rodzinie sie smieją... a ja nie wiem, czy nie przesadzam bo ogólnie jestem dosc konserwatywna w tych sprawach, może to normalne?

Gość gość
Podniecasz go seksualnie. Ma na ciebie ochotę. Jest ostro napalony. Pożąda ciebie i traktuje ciebie jako obiekt seksualny. Jego myśli krążą tylko wokół tego. Jego zazdrość o ciebie również jest chora. Powinnaś trzymać go na dystans, a najlepiej zerwać z nim wszelkie kontakty. No chyba, że masz ochotę na stosunek z kuzynem.

Gość gość
On do seksu chyba jest ostatni, to nie ten typ.A ja tez jakas seksbomba nie jestem.. Czesto mowi mi tez ze kocha mnie w rodzinnym sensie. Codziennie sie ze mna kontaktuje i nie dociera do niego ze to za czesto

Gość gość
On ciebie kocha i jednocześnie pożąda seksualnie. Ta zazdrość nie jest przypadkowa.

Gość gość
Mam w rodzinie takiego zboczenca. Jesteśmy pierwszym kuzynostwem. Ciągle przychodził do mnie, chciał się przytulać, całować, pisał zboczone sms. Miałam 16 lat, on 18. O wszystkim powiedziałam mojemu tacie. On pojechał w ten sam dzień do swojego brata, narobił takiego rabanu w rodzinie, że do dziś mam święty spokój. Doczepil się kretyn do innej kuzynki.

Gość gość
Tak w porządku najlepiej spać z kuzynem to takie nietypowe heh chcę.

Gość gość
10.48 Reakcja twojego taty na medal. Brawo!

Gość gość
Autorko, pozwalasz się przytulać? No to spójrz wtedy na jego rozporek. Założę się, że on ma wtedy erekcję, a to oznacza tylko jedno co chciałby z tobą zrobić.

Gość gość
gość dziś Dziekuje, to uwiarygodnia Twoja odpowiedz :) x gość dziś Mam w rodzinie takiego zboczenca. Jesteśmy pierwszym kuzynostwem. Ciągle przychodził do mnie, chciał się przytulać, całować, pisał zboczone sms. Miałam 16 lat, on 18. O wszystkim powiedziałam mojemu tacie. On pojechał w ten sam dzień do swojego brata, narobił takiego rabanu w rodzinie, że do dziś mam święty spokój. Doczepil się kretyn do innej kuzynki. x To tak jak u mnie, roznica wieku tez jest niewielka , ten moj własnie zaczął sie kleic jakos jak miałam 15-16 lat, a on 19, teraz jestesmy starsi i w te wakacje wiecej czasu spedzilismy sam na sam niz do tej pory i sie tak rozkrecilo.Wcześniej było normalnie. Nie pisze mi zboczonych smsów, ale reszte jw. A Twoj kuzyn radzi sobie z dziewczynami?Czy co go sklania do kuzynek?

Gość gość
gość dziś Autorko, pozwalasz się przytulać? No to spójrz wtedy na jego rozporek. Założę się, że on ma wtedy erekcję, a to oznacza tylko jedno co chciałby z tobą zrobić. x Zerkałam i nie widziałam nic podejrzanego . Może ma takiego małego? :D Albo wcale nie podniecam go.

Gość gość
To tak jak u mnie, roznica wieku tez jest niewielka , ten moj własnie zaczął sie kleic jakos jak miałam 15-16 lat, a on 19, teraz jestesmy starsi i w te wakacje wiecej czasu spedzilismy sam na sam niz do tej pory i sie tak rozkrecilo.Wcześniej było normalnie. Nie pisze mi zboczonych smsów, ale reszte jw. A Twoj kuzyn radzi sobie z dziewczynami?Czy co go sklania do kuzynek? X Od tamtego czasu u nas minęło ponad 10 lat. On ma już druga żonę, i 7 dzieci z 3 różnymi kobietami. Czy sobie radzi? Wg mnie nie. Dla niego liczy się tylko sex bez gumy, jak to wszystkim opowiada. Czy to imprezy rodzinne, czy spotkania przez przypadek. Dla mnie on ma coś z głową. Mimo takiego bagażu, kobiety na niego lecą. Więc już sama nie wiem, dla mnie to obleśny typ (Mimo, że z wyglądu nic mu nie brakuje) .Który tylko myśli, tym co ma w spodniach.