Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 4 latka moze miec jeszcze ataki histerii? Jest mi ciezko z corka.

Polecane posty

Gość gość

Corka chodzi do przedszkola. Jest pogodna, latwo nawiazuje kontakty. Niestety czesto bywa uparta, nie chce wtedy sluchac pan nauczycielek. Potrafi np. odmowic wykonwywania jakiegos zajecia, na jakie nie ma ochoty. W domu ok. 1 dziennie zdarza sie jej wybuch zlosci,czasem atak histerii, czesto z powodu nie do przewidzenia. Corka miala opozniona mowe, dzis zdarza jej sie mowic niegramatycznie i niewyraznie. Co robic kiedy ma taki napad zlosci? Jak sprawic by poprawilo sie jej zachowanie w przedszkolu? Ja nie mam jakos na nia pomyslow...moze poradnia psych.-ped.? Maz uwaza ze przesadzam, nie tlumaczy jej, a jak jest niegrzeczna to ma nia krzyczy:-( Poza tym corka jest naprawde fakna dziewczynka, mowi czesto ze nas kocha, nie chce zebysmy byli smutni, potrafi ladnie bawic sie z dziecmi, choc zdarza jej sie np. wybuch zlosci, bo np. Ona chciala te kredke!

Gość gość
Zrob badania krwi na b12, ferrytyne. To mozs byc niedobor witamin lubpierwiastkow. Albo corka bedzie takim nerwusem.

Gość gość
Mój ma 8 lat i nadal ma takie akcje od czasu do czasu. Też się martwię i nie śpię po nocy. Może zrobię mu te badania krwi, które proponuje koleżanka.