Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoki spadochronowe

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś tutaj odwazył sie na skoki spadochronowe? Jak się czuliście? I czy nie załowaliście tego pomysłu?

Gość dirmeste
Ja skakałam. W zasadzie od dawna chciałam spróbowac skoków ale dopiero zapisałam sie za namowa narzeczonego, ktory lubi takie ekstremalne doświadczenia. Absolutnie nie załuję. Sam skok nie trwa tak długo, ale dostarcza bardzo ciekawych wrażeń. Ogolnie co innego oglądać jak taki skok wygląda na youtubie, co innego doświadczyć go samodzielnie. Najlepiej jest skoczyć w tandemie: http://bypoznan.pl/sport/rmbh/skoki-spadochronowe-w-tandemie-doskonala-zabawa-i-niecodzienne-emocje.html Instruktor dzieki temu dba o bezpieczeństwo. Samodzielne skakanie wymaga długiego przeszkolenia.

Gość Marmur

MEGA przezycie! skakałam niedawno z instruktorem - tuż przed skokiem miałam wrażenie że nie dam rady ale sie udało 😄 super sprawa. Skakałam z skydive (mirosławice). Wyszło 600 ziko. Fajna sprawa 😄

Gość Marmur

A do skoków warto się przygotować w tunelu aerodynamicznym ,żeby odczuć jakie to uczucie i się oswoić z tym. Warto chociaż raz pójść. Ja się przygotowywałam w speedfly w mirosławicach. Mam wrażenie że bez tego bym nie mogła pozbyć się trochę szoku związanym z całym tym oporem powietrza na ciele, hałasem itd. Poza tym też fajnie się latało i to tez mnie przekonało że warto pójść dalej 😄