Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest powód do rozstania?

Polecane posty

Gość gość
Bo to nie była wycieczka tylko cel - zakup auta. Jestem kobietą i nie miałabym problemu ze spaniem w aucie. Jeździłam z chłopakiem teraz mąż w długie trasy busem. Chodziłam z okresem w górach kilkanaście godzin. Zawsze nam chusteczki nawilżanie tampony i nospe.

Gość gość
Ot bohaterka! A stoperan masz? Moze teraz uzyj co? To ze ciebie kretynko coś nie boli nie znaczy że każdego nie będzie bolało. Ty jesteś z tego rodzaju kobiet, co facet może wszytsko, A Ty pokazujesz jaka jesteś luz, cool i fajna. A facet i tak pewnie ma Cię w d***e bo woli babkę przy której trzeba się postarać haha.

Gość gość
Nospa chusteczki nawilzane. Koles proponuje pannoe wycieczke, zdarza się problem. On ma to w d***e, nie znam żadnego faceta ktory kazałyby spać kobiecie w aucie. Gdy umowa była inna. Ani się umyć, ani przebrać. Ten koleś to idiota, ale możesz to oddać tej paniusi co to tak broni. Ona lubi jak ja sie traktuje jak nicniewazne zero.

Gość gość
Wspolczuje autorko takiego kolesia

Gość gość
O jakiej wycieczce wy mówicie? Autorce nagle się przypomniało że to miała być wycieczka tyle że już nie napisała kiedy ta zmiana planów nastąpiła? Jeśli przed wyjazdem jeszcze to była świadoma spania w aucie. No nie róbcie z siebie takich jojczących księżniczek. Nie dziwię się facetowi że cię olał. Pewnie serio żałował że cię zabrał. Trzeba było jechać z kumplem bo z babami zawsze problem. PS i jestem kobietą :)

Gość gość
Po co on cie tam zabral

Gość gość
Tez nie znam faceta ktory by kazal kobiecie spac w aucie

Gość gość
A Ty byłaś tam? Słyszałaś co on jej mówił? Skąd wiesz, ze to nie miała być wycieczka? Jakby jej powiedzial, jedziemy i wracamy, a w trakcie tego pojawił by się okres i ból, albo zwichelaby kostkę to co? I tak ma w aucie spać? Chyba jednak wycieczka skoro planowalne było spanie. To ona jest niezorganizowana czy on? Zabiera gdzies ja i ona ma się martwić o siebie. Masz niezły ból doopy, bo twój mezus ma Cię gdzies i sama musisz sobie ze wszytskim radzić, daj mi nr do niego, zajmę się nim jak trzeba, poojojcze kiedy trzeba. Facet będzie zadowolony z takiej księżniczki, uwierz ;)

Gość gość
To miała być wycieczka na weekend, dlatego też jak pisałam musiałam przebierać się w knajpie w łazience. Opanuj się proszę

Gość gość
15:33 auć boli :D może dasz mi nr do swojego. Ojć nie masz? Przytulić :)? Sam zadecyduje czy woli prawdziwą kobietę :D

Gość gość
Ojc. Mój nie lubi takich chlopek jak Ty kochanie :-) to mężczyzna z krwi i kości. Daj nr, daj zaskoczy się jak mnie zobaczy, poczuje co to znaczy być przy prawdziwej kobiecie. A Ty będziesz nam mogła stopki wymasowac****ewnie zrobisz to z uśmiechem na ustach

Gość gość
Taaa po co mu taka kobieta która mając okres umiera jaka ona biedna. Dostanie oral anal czy na co tam będę miała ochotę i narzekać na pewno nie będzie :) chłopka mówisz :) chłopki nie noszą sexi bielizny podczas okresu :)

Gość gość
Nie warto wdawać się z nia w dyskusję. To dziwna kobieta. Wycieczka była planowana, mój facet miał to gdzieś, rozmowie się z nim dzisiaj. Nie mogłam na piechotę szukać hotelu. Niestety mam bardzo bolesny okres, więc spacery w nocy w obcym kraju, nie wchodzily w rachubę. Macie rację szacunek to podstawa, nie chce skończyć jak pani która tak mocno wmawia sobie, ze jej mąż i jego zachowania są ok. Dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Zostawienie go będzie dla niego najlepsza twoja decyzją. Powodzenia.

Gość gość
O mój boze, jeszcze na anal w trakcie okresu się godzi, co z Tobą jest nie tak? Ty siebie szanujesz kobieto? To że dajesz mezulkowi toba pomagać nie znaczy że każdy będzie na to pozwalał. Daj mi nr do niego, jestem pewna że tego samego dnia chciałby się spotkać. Jesteś żałosna, żal mi ciebie.

Gość gość
Serio dla Was anal jest żałosny? Mój lubi ja zresztą też :) pewnie twój też chciałby ale na pewno się tego wypiera wiedząc jakie masz nastawienie do tego :) a ochotę na męża mam i też podczas okresu :) klasycznego seksu wtedy nie uprawiany bo mam obfite miesiączki. Ale są tampony wie można się zabawia ba różne sposoby :)

Gość gość
Hahaha lecz się! Serio hahaha. Ale ten twój ma dobrze, posłuszna sierota, daj nr zobaczymy co polubi ze mną, jak szybko ucieknie do mnie :* jestem gotowa spróbować :*

Gość gość
A twój facet wie że się puszczasz? Musiałabyś być naprawdę z******ta żebyś stanowiła dla mnie zagrożenie :) także po go mu pasztet skoro ma tort w domu :)

Gość gość
Oj zdziwilabys się. Przestań wylewać swoje żale, dziewczyna ma problem, a Ty zmaist spojrzeć prawdzie w oczy, ze twój jest idiota skoro karze ci na wycieczkach spać w aucie, ma gdzieś bronisz go jak lwica. Może czas dorosnąć Co? Postawić jakieś granice. Szacunku do siebie trochę kobieto. Nie twój problem z mężem jest tu poruszany. Nikt normalny, nie kazalby spać kobiecie z bólem w aucie. Kończę dyskusję.

Gość gość
On z tej wycieczki ma auto a ona ?