Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest powód do rozstania?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem w związku z bogatszym ode mnie mężczyzna. Ostatnio pojechalismy razem za granicę, po auto. Znalazl auto o jakim marzyl, auto za 100 tyś. Odkładal na nie bardzo długo. Ale do rzeczy, pojechał tam ze mną, ja na nieszczescie dostałam okresu! Więc z bolacym brzuchem, opuchnięta cała musiałam spać w aucie na parkingu. Prosiłam go by znalazł dla nas nocleg. Sama proponowalm zeby zaplacic za siebie. Nie chciał. Musielismy spać w samochodzie, a następnie rano ogarniać się w jakiejs knajpie! Czy to normlane, ze facet który ma kasę, tak jej skąpi?!

Gość gość
O cholera, zyd jakiś. Tak to jest jak się ktoś podpisywać lubi przed innymi kasa....

Gość gość
Omg. Kolejny temat z tyłka wzięty. To w końcu ma kasę czy nie. Bo pojęcie że ktoś jest bogatszy idę mnie to wiesz większość ludzi jest bogatszych niż ja. Wiedziałaś że możesz dostać okres to po co się gdzieś pchała. Celem była droga po auto a nie romantyczna wycieczka. Facet chciał szybko wrócić do domu. Bez dłuższego przystanku.

Gość gość
Jestes dzidziusiem? Trzeba bylo sobie znalezc nocleg, a faceta zostawic w samochodzie, a po powrocie wyslac go do diabla.

Gość gość
No niestety, dostałam dużo wcześniej niż powinnam. Ma dużo pieniędzy, chodzi mi o jego zachowanie. Mial to gdzieś że mnie boli, ze źle się czuje. Nocleg był omawiany, mówił że gdzieś się zatrzymamy i to on zaproponował mi wyjazd , ja się nigdzie nie kochalam!

Gość gość
Zrobiłabym tak jak pisze 13.43.

Gość gość
To zaden zwiazek. Olej barana.

Gość gość
A ja tam autorkę rozumiem. Facet typowy szpaner. Na auto ma ale na wszystko inne żałuje.

Gość gość
Byliśmy za granicą pl. Miałam sama szukać noclegu, a gdzie później znalazlabym jego? On stwierdzil, ze niczego szukać nie będzie, przykryl się bluza i poszedl spac!

Gość gość
Długo jesteście razem? Jak było przed tym zdarzeniem? Wychodziliscue gdzieś razem? Kto płacił? Czy on cię gdzieś zapraszał?

Gość gość
"Mial to gdzies, ze mnie boli, ze zle sie czuje". I ty jeszcze pytasz, czy to jest powod do rozstania?

Gość gość
Placimy po polowie zwykle, o ile gfzies wyjdzoemy bo on zwyczajnie nie lubi. Jestesmy razem 6miesiecy.

Gość gość
Czyli masz odpowiedź. Szczególnie jeśli nie lubi wychodzić a Ty tak to będą zawsze o to zgrzyt. Nigdzie cię sam z własnej woli nie zaprosi.

Gość gość
Mial to gdzieś że mnie boli, ze źle się czuje. x I słusznie. Nie jesteś dzieckiem, trzeba być zaradnym i przygotowanym. Jesteś kobietą, powinnaś wiedzieć, jak sobie radzić w trakcie okresu, to nie choroba. Każda rozsądna nosi zawsze ze sobą podpaski i tabletki rozkurczowe, tym bardziej kiedy wiadomo, że okres nadchodzi. Facet miał cel, nie szykował się na wycieczkę, tylko misję nabycia auta. Spytał Cię, czy chcesz mu towarzyszyć, jak równy z równym, a Ty odwaliłaś maniane i jeszcze masz pretensje. Do siebie miej! Jesteś głupi, to za to płać. I zostaw tego kolesia w spokoju, niech sobie znajdzie kobietę na poziomie, bo takiej łajzy, jak Ty, żaden nie potrzebuje.

Gość gość
Czyli wyjazd po auto i spanie później w nim na parkingu za granicą dla Ciebie jest ok, ze tak autorkę krytykujesz? Dla mnie ten favet jest niepoważny. Jak kogoś stać na drogi samochod, tym bardziej powinno być stać na nocleg.

Gość gość
Czyli wyjazd po auto i spanie później w nim na parkingu za granicą dla Ciebie jest ok x Tak, jest jak najbardziej okej. Jest nawet lepsze od nudnego lokowania wygodnickiego dupska w hotelu. To doświadczanie życia, przygoda, WYPRACOWYWANIE ZARADNOŚCI, czyli czegoś, czego Autorce najwyraźniej brakuje. Bezczelna roszczeniowość wymagać od faceta, by jej zapewniał luksusy. To ona dołączyła do niego dobrowolnie, a on przewidział właśnie taką, a nie inną, formę podróży. I miał do tego prawo.

Gość gość
Z tego co widziałam, autorka napisała, ze on jej zaproponował sam wyjazd. Że się nia nie przejął. Co z Tobą nie tak. Jeszdziesz że swoim facetem, coś Cię boli, a twój facet przykrywa się bluza i idzie spać i Ty mówisz że to rozszczeniowsc. Może powinna jeszcze wyjść i się pod autem położyć? Puknij się w łeb.

Gość gość
Miala okres wiec facet pomyslal ze nici z seksu to dal sobie spokoj z hotelem . Autorko bedzies glupia jak z nim zostaniesz

Gość gość
gość dziś A Ty kto? Kolejna nieobyta debilka mająca pretensję do kogoś za własne decyzje? :)

Gość gość
Więc i ja sie wypowiem, to miała być wycieczka. Początkowo był plan zostania na weekend. Ale plan się zmienił. Po co wymysły, że oczekiwałam luksusu, bo chciałam spać w hotelu/motelu gdziekolwiek poza autem?

Gość gość
Poszukaj faceta ktory mysli rowniez o innych a nie tylko o sobie

Gość gość
14:10 pierwszy post - zabolalo ;)

Gość gość
Autorko cóż nie sprawdziłaś się. Za to zyskałaś istotną informację zwrotną - brakuje Ci przygotowania i zaradności jak ktoś wyżej słusznie napisał. Skorzystaj i pracuj nad sobą a jak chcesz się gnieździć w hotelikach to musisz się ostro zabrać do roboty żeby mieć na to pieniądze.

Gość gość
gość dziś Nie, to Ciebie ubodło. Dlatego poleciałaś ad personam, zamiast odnieść się do przekazu ;) Nawet moja riposta zawiera więcej treści, niż Twoje dwa bzdurne komentarze.

Gość gość
wiesz skad biora sie zamozni ludzie? stad ze sa oszczedni i umiejetnie gospodaruja pieniedzmi.

Gość gość
A kiedy plany wycieczkowe się zmieniły?

Gość gość
14:15 prócz tego odpowiednio zarządzają gotówką, inwestują i korzystają z okazji

Gość gość
Mącisz autorko.

Gość gość
Co wy macie w głowach, dziewczyna napisała, ze sama za siebie chciała zapłacić, on nie chciał iść nigdzie. Sama miała w hotelu spać, a ten jej fagas w aucie. Ty chyba jesteś kolesiem co? Dlatego tak ja krytykujesz.