Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mezczyzni zdradzaja ?

Polecane posty

Gość gość

bo nie wiedza, co to znaczy kochac

Gość gość
Niektórzy zdradzają bo się w młodości nie wyszaleli. Jeżeli facet nie obmacywał ani nie bzykał innej kobiety niż żona to gdy nadarzy się okazja, na pewno z niej skorzysta. Są też faceci uzależnieni od seksu. Znam kilku takich. Oni sporo bzykali za kawalera przed ślubem, ale i po ślubie nie zwalniają tempa.

Gość gość
Jak mezczyzna nie dostaje takiego obiadu w domu jak mu smakuje to szuka poza domem

Gość gość
a dlaczego kobiety zdradzaja?

Gość gość
a dlaczego zdradzaja kobiety? zaraz jakas durna baba wymysli cale milion powodow sugerujac ze to wina faceta, ze kobieta go zdradza

Gość gość
Bo wokół mają dość chętnych kobiet.

Gość gość
Tak zawsze jest, jak facet zdradza to wina faceta, jak kobieta zdradza to tez wina faceta...

Gość gość
Bo mezowie po slubie maja je w d***e,zadnego wsparcia,sknerami sa.nie dbaja o zony o ich potrzeby,o uczuciach nie wspomne,tak bylo u mnie,ja nie mialam nic od meza,wiec zrobilam na seks szlaban na kilka lat,jeszcze mowi ze byl wierny przez lata.haha.

Gość gość
Po pierwsze, dokształć się. Nie istnieje coś takiego, jak ''miłość'', to sztuczny wymysł kulturowy. Jest tylko egoizm jednostki, egoistyczne uzależnienie, przywiązanie dla własnych korzyści (emocjonalnych, czy materialnych) i realizacji interesów. Żeby zaistniało to przywiązanie i mocniejsze uczucia, druga osoba musi spełniać Twoje oczekiwania i preferencje (świadome, lub podświadome), a samo to przeczy i ujawnia obłudę kulturowej definicji ''miłości'' (czegoś, co de facto nie ma nawet racji bytu). Kolejno - facet przywiązuje się inaczej, niż kobieta. Poprzez seks. Ponieważ facet jest biologicznie uwarunkowany do ekspansji własnych genów i wielu partnerek. Resztę informacji już wyszukaj sobie sama, brakuje Ci elementarnej wiedzy i lepiej jak najszybciej to nadrób. Szkoda życia tracić w nieświadomości i głupocie.

Gość gość
faceci zdradzaja, bo nie kochaja, proste im tylko o seks chodzi

Gość gość
Tu macie fajną odpowiedź neneshy KROPKA blogspot.com/2018/07/zdrada-partnera-w-perspektywie.html

Gość gość
Kobiety szybciej się starzeją, do tego cały czas gdakają, faceci muszą mieć jakąś odskocznie, inaczej by zwariowali.

Gość gość
Mnie chłopak zdradził ponieważ po każdej głupiej sprzeczce się do niego nie odzywalam dłuższy czas. Powiedział ze żałuję ale tak mu było lżej. Wszystko moja wina. Jak bym mogła cofnąć czas to bym się pierwsza odzywała ale już po frytkach

Gość gość
Pierwszy raz zdradzalem bo chciałem zobaczyć jak to jest spoliczkowac kobietę przy robieniu głębokiego gardła. A żona nie dość że gardło raczej płytkie to jeszcze policzkowac się nie dała. Drugi raz po była w połogu, tu jestem usprawiedliwiony. Trzeci raz to się k***a zakochałem, przyznaje się ez bicia. Romans pół roku trwał Czwarty bo żona się trochę zaniedbala. Piąty i miliony następnych razy bo postawiła w centrum naszego życia dziecko, w sumie to nawet chyba nie Zauważ A że ja zdradzamy tak zapatrzona jest w dziecko

Gość gość
dziś no wiadomo, tylko seks sie dla was liczy bo wy przeciez jestescie pozbawieni uczuc

Gość gość
14:33 Faceci są dokładnie w taki sam sposób egocentryczni, jak kobiety, tylko inne wymagania mają. Więc milcz, hipokrytko, i się nie pogrążaj.

Gość gość
faceci zdradzaja bo im zalega w jajach flegma

Gość gość
jak taki podgatunek, ktory tylko żre, śpi, sra, pierdzi i rusza fiu/tem moze miec w ogole jakies uczucia?

Gość gość
jak taki podgatunek ktory mysli tylko o wlasnej rzyci, zerowaniu na innych, ktory posunie sie do wszystkie lacznie z samoupodleniem dla paru zlociszy, i wszystko przelicza na wartosc swojej waginy(halo, kazda szmata ma dziure, to zaden ewenement) moze miec w ogole jakies uczucia?

Gość gość
dlaczego mezczyzni zdradzaja? moze to okazac sie dla niektorych dziwne, ale w wiekszosci przypadkow z podobnych powodow, co kobiety. kazdy czlowiek jest troche inny, wiec na pewno beda roznice w poszczegolnych historiach, ale po co tworzyc jakies nowe ideologie?

Gość gość
Gdyby kobiety nie nadstawiały to by mężczyźni ich nie popychali. Faceci mają gust. Zdradzają tylko z ładnymi i zadbanymi. .. pracowałem kiedyś, w młodości w noc sylwestrową, przyszły do mnie do pokoju, dwie dobrze mi znane, wówczas młode, śliczne kobiety( jedna z nich była mężatką) zaprosić do siebie ( w pracy) , posiedzieć przy stole, z zaproszenia nie skorzystałem, skorzystał kolega, po latach coś niecość opowiedział co się działo, najpierw one zaczęły ze sobą, potem już nie tylko

Gość gość
Kobiety mają tendencję do przeceniania i fałszowania obrazu siebie. Uważają się za niezastąpione!

Gość gość
Dlaczego kobiety leca na dupkow, ktorzy zdradzaja? Bo chca byc dradzane przez nich.

Gość gość
Mężczyźni lubią sex z kobietami które im się oddają i robią to z uśmiechem na twarzy. Gdy żona zaczyna się sprzedawać zdradzają.

Gość gość
Najczęściej zdradzają mężczyźni którzy nie zachowali prawictwa dla tej jedynej tylko uprawiali seks z wieloma kobietami. wiadomo że taki mężczyzna nigdy nie będzie wierny i zdradzi po pewnym czasie.