Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wie, że mi się podoba

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu, wpadł mi w oko pewien chłopak, który jest ode mnie rok młodszy. Nigdy nie rozmawialiśmy, a ostatnio, gdy wychodziłam na przerwę na zewnątrz z koleżanką i czekałyśmy jeszcze na jedną osobę ON koło nas przeszedł i ta koleżanka się z nim przywitała i na chwilę koło nas przystanął. Moje serce waliło jak oszalałe, a w głowie zebrało się milion myśli. Jedynie co udało mi się wykrztusic to "fajne masz bransoletki" a on tylko uniósł kącik ust i kiwnął głową. Kilka dni później w szkole była noc naukowców i przyszedł do klasy, gdzie robilam doświadczenia, ale tylko na chwilę i później poszedł. Później przyszedł jeszcze raz z kolegami i podobno patrzył w moją stronę i mówił coś do kolegów i zaczął tak jakby ochładzać się swoją bluzą, którą miał na sobie. Później poszedł na papierosa z inną koleżanką z mojej klasy i jak wróciła zapytałam czy coś może o mnie mówił I okazało się, że domyślił się o tym, że mi się podoba po tym jak mu powiedziałam o bransoletkach. Nie wiem nawet czy to dobrze czy źle. Co robić??! Pomocy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować