Gość gość Napisano Październik 1, 2018 Jakiś czas temu, wpadł mi w oko pewien chłopak, który jest ode mnie rok młodszy. Nigdy nie rozmawialiśmy, a ostatnio, gdy wychodziłam na przerwę na zewnątrz z koleżanką i czekałyśmy jeszcze na jedną osobę ON koło nas przeszedł i ta koleżanka się z nim przywitała i na chwilę koło nas przystanął. Moje serce waliło jak oszalałe, a w głowie zebrało się milion myśli. Jedynie co udało mi się wykrztusic to "fajne masz bransoletki" a on tylko uniósł kącik ust i kiwnął głową. Kilka dni później w szkole była noc naukowców i przyszedł do klasy, gdzie robilam doświadczenia, ale tylko na chwilę i później poszedł. Później przyszedł jeszcze raz z kolegami i podobno patrzył w moją stronę i mówił coś do kolegów i zaczął tak jakby ochładzać się swoją bluzą, którą miał na sobie. Później poszedł na papierosa z inną koleżanką z mojej klasy i jak wróciła zapytałam czy coś może o mnie mówił I okazało się, że domyślił się o tym, że mi się podoba po tym jak mu powiedziałam o bransoletkach. Nie wiem nawet czy to dobrze czy źle. Co robić??! Pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach