Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachowuje sie facet z urażoną dumą względem kobiety która mu się podoba?

Polecane posty

Gość gość

Np. Jest sytuacja on i ona badają siebie wzajemnie, jest to nowa znajomośc i tematy rozmów są bardzo neutralne. Zdarzają się przypadkowe dotknięcia, dwuznaczne teksty itp. jest dość sympatycznie, przygladanoe się sobie itp. I nagle zdarza się sytuacja, że wspomniana wyzej ona mówi coś godzącego w ego męzczyzny...jak wtedy zachowuje się mężczyzna wzgledem tej kobiety?

Gość gość
Jak się badają pobadamy się chcesz?

Gość gość
msci sie na niej

Gość gość
zlosliwy, uszczypliwy, chamski i podly

Gość gość
mścij się aż ci bokiem wyjdzie i na odwrót .

Gość gość
Mysle, ze staje sie oschły i nieprzyjemny. A jesli dostanie kosza to czesto zachowuje sie bardzo nieelegancko - jest wredny, bo jest zły, rozpuszcza plotki, które nie maja w sobie nic z prawdy, potrafi kobietę dotknąć bardzo mocno słownie:/ i takie podobne zachowania... Kiedys moja przyjaciółka spotkała sie pare razy z kolega, ale niestety nie zaiskrzyło z jej strony na tyle mocno i wiedziała, ze nic z tego, wszystko mu powiedziała co i jak, on pisał do mnie na gg, chciałam mu jakos to pomoc zrozumieć, napisał mi, ze "przez takie kobiety jak X, to faceci stają sie jak Y" x to psiapsiola, a y to jego koleżka, typowy babiarz, co sie bawił kobietami; takze nawet takie teksty bezsensowne padają:D

Gość gość
Najpierw unika. Później.. daje odczuć że jesteś tylko koleżanka Nie ma rozmów, jest wymiana zdań i coraz rzadszy kontakt.

Gość gość
Plotki można puszczać w dwie strony i takiemu babiarowi narobić koło d**y mało tego część można sobie wymyślić tak żeby go całkiem pogrążyc.

Gość gość
ja się wycofalem,nikomu o niczym nie mówiłem i tyle

Gość gość
I co jesteście w stanie się odkochać od takiej osoby, patrzyć na nią obojętnie?

Gość gość
Jak to odkochać? Dopiero poznana baba nam ubliża i chce jeszcze być za to kochana? ...a jak facet coś jej powie to się mści i jest podły? Głupie ci/py!

Gość gość
Dostaje pyerdolca, wariuje i planuje że będzie żył aby się mścić.

Gość gość
Za mna latal jeden facet 8 lat.Pisal dzwonil przyjezdzal sledzil moje konta w necie.Ja za kazdym razem dawalam mu kosza gdy sie pohawial. Jakie bylo potem jego zachowanie? Byl zlosliwy ,nieprzyjemny,przechwalal sie innymi kobietami.Blokowal mnie wszedzie mimo ,ze ja do niego nie pisalamA gdy to nie dzialalo znow stawal sie mily i dobry. Ale co rozsmieszylo mnie najbardziej? Jak opowiadal wszystkim ,ze on mnie odrzucal i nie chcial ze mna byc :)

Gość gość
Jakie teksty mogą urazić męskie ego? Nie mam tu na myśli bezpośredniego obrażania czy wyzywania.

Gość gość
urazic ego moga teksty w stylu np. jestes beneficjentem pincet plus :D